جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۵ آبان ۱۶, یکشنبه

علی عبدالله صالح در یک عقب‌نشینی آشکار، نقشه راه پیشنهادی را پذیرفت

لينك به منبع:
علی  عبدالله صالح

علی عبدالله صالح


العربیه روز شنبه 15آبان گزارش داد در یک عقب‌نشینی آشکار، رئیس‌جمهور مخلوع یمن، علی عبدالله صالح اعلام کرد که پیشنهاد آمریکا و نقشه بین‌المللی صلح یمن، زمینه مناسبی برای گفت‌ و گوها در بردارد.

وی برای پذیرش این پیشنهادها، خواستار خروج نیروهای خارجی از یمن و توقف تمامی عملیات نظامی نیروی‌های ائتلاف عربی و پایان همه تحریم‌ها شد. در مقابل، او نیز برای حفظ یکپارچگی و امنیت یمن و منطقه، با همه نقشه‌های صلح، همکاری مثبت خواهد داشت.

از سوی دیگر فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن 'اسماعیل ولد الشیخ' برای سومین روز متوالی و با هدف تشریح چشم‌انداز بین‌المللی برای حل بحران یمن، با کودتاگران به گفتگو نشسته است. چشم‌انداز پیشنهادی، به‌ویژه بخش مربوط به تشکیل شورای و تفویض مسئولیت‌های عبدربه منصور هادی به یک نایب‌رئیس مورد توافق، از جانب حکومت قانونی یمن، مورد انتقاد و مخالفت قرار گرفته است.

العربیه افزود: ولد الشیخ می‌کوشد در سفر کنونی‌اش به صنعاء و سپس دیدار با حکومت قانونی در ریاض، دیدگاههای دو طرف را به هم نزدیک‌تر کرده و نقاط مورد اختلاف در چشم‌انداز بین‌المللی را کاهش دهد، نقاطی که به‌رغم اجماع بین‌المللی درباره آنها، از سوی کودتاگران و حکومت قانونی مورد انتقاد شدید قرار گرفته‌اند. این امر باعث شده که فرستاده ویژه سازمان ملل اعلام کند، آنچه از سوی او در حال پیگیری است، یک تعهد بزرگ در بهترین زمان ممکن است.

'ادموند براون' سفیر انگلستان در یمن در یک نشست خبری گفت: چشم‌انداز بین‌المللی، چیز جدیدی نیست و هر دو طرف از مفاد آن باخبرند، زیرا که آنچه در این چشم‌انداز آمده، زمینه‌ساز گفتگوهای پیشین بوده است. منابع خبری می‌گویند که ولد الشیخ، به کرات با کودتاگران در صنعا دیدار کرده ولی هیچ پیشرفتی حاصل نشده است.

به گزارش العربیه حکومت قانونی یمنی نیز مجدداً مخالفت خود با این چشم‌انداز را اعلام کرده و آن را فارغ از نقاط اساسی مورد اتفاق دانسته و معتقد است این چشم‌انداز به کودتا مشروعیت می‌بخشد. 'عبدالملک المخلافی' وزیر امور خارجه یمن خواستار ارائه یک چشم‌انداز جدید بر اساس نقاط اساسی مورد اتفاق شد و هر گونه بحث یا گفتگو درباره نقشه پیشنهادی فعلی را رد کرد. به نظر می‌رسد این موضوع مأموریت فرستاده ویژه سازمان ملل در یمن را دشوارتر کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر