جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۵ شهریور ۲۹, دوشنبه

فراخوان لرد تونی کلارک و لرد کاتر به محاکمه عاملان قتل عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ در دادگاه‌های بین‌المللی

لينك به منبع:
 
فراخوان لرد تونی کلارک و لرد کاتر به محاکمه عاملان قتل عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ در دادگاه‌های بین‌المللی
در یک جلسه بحث و گفتگوی پارلمانی در مجلس اعیان انگلستان که به اجرا و ترویج ماده 18 اعلامیه جهانی حقوق بشر دربارة آزادی عقیده و آزادی‌های مذهبی اختصاص داشت، لرد کلارک رئیس پیشین حزب کارگر و لرد کاتر از حزب لیبرال دموکرات با تأکید بر حمایت از مقاومت مردم ایران، بر لزوم محاکمة سران رژیم آخوندی به‌خاطر قتل عام 30 هزار زندانی سیاسی در سال 67 تأکید کردند.
لرد کلارک در سخنان خود در این اجلاس، گفت:
مهم است درک کنیم که وضعیت رو به وخامت حقوق بشر در ایران، از جمله آزار و اذیت اقلیت‌های مذهبی در سه دهة گذشته، نتیجة مستقیم فرهنگ مصونیتی است که عاملان آن از آن برخوردارند.
در این زمینه، باید قتل عام 30000 زندانی سیاسی در ایران در سال 1988 ذکر و برجسته شود که به‌مدت 28 سال توسط غرب و جامعة بین‌المللی نادیده گرفته شده بود و هنوز هم، چنین هست. افشاگری‌های تازه از یک فایل صوتی که اخیراً منتشر شد و اطلاعات افشا شده توسط شورای ملی مقاومت اپوزیسیون دموکراتیک ایران، نشان می‌دهد که حداقل 59 نفر از آن مقامات مسئول در آن زمان، امروز مقام‌های عالی و وزارتی در (رژیم) ایران دارند، از جمله خامنه‌ای و وزیر دادگستری کابینة روحانی، مصطفی پور محمدی. این نشان می‌دهد، کسانی که به‌طور فعال در سرکوب مردم و نابودی مخالفان درگیرند، به جای پاسخگو بودن، پاداش می‌گیرند. پورمحمدی به‌تازگی در مورد نقش خود در قتل عام سال 1988، گفت: «ما به از بین‌بردن کسانی که در جنگ با خدا هستند افتخار می‌کنیم».
لرد کلارک در ادامة سخنان خود، تأکید کرد:
«اگر هدف ما بهبود وضعیت اقلیت‌های مذهبی در ایران است، بهترین روش برای دولت ما این است که در صحنة جهانی پیشرو باشد و عاملان قتل عام سال 1988 را در مقابل یک دادگاه بین‌المللی مورد حسابرسی قرار بدهد. در اجلاس مجلس اعیان انگلستان، لرد کاتر طی سخنان خود، گفت:
 (رژیم) ایران سال گذشته تقریباً 1000 نفر را به‌دلیل اعتقادات مذهبی و یا سیاسی اعدام کرد
بسیاری از کسانی که مرتکب قتل عام زندانیان سیاسی (در سال) 1988 شدند، هنوز هم به میزان بسیار زیادی در مواضع مسئولیت هستند. بنابراین ساده‌لوحی است که فکر کنیم تغییری وجود خواهد داشت، مگر این‌که جامعة بین‌المللی هزینه را برای مقامات (رژیم) ایران جهت ارتکاب این جنایات علیه اقلیت‌های مذهبی و شهروندان عادی بالا ببرد».

لرد کاتر در ادامة سخنان خود، اضافه کرد:
من از دولت می‌خواهم، علناً خواستار محاکمة کسانی بشود که مشخص است مرتکب قتل عام سال 1988 شده‌اند و تحریم‌هایی روی عاملان تعیین‌شده به‌خاطر نقششان در نقض مستمر (حقوق بشر) در آن زمان اعمال کند.
من از دولت می‌خواهم به مریم رجوی گوش فرا دهد که هماهنگی بین ادیان، بین مسیحیان و مسلمانان در آن کشور را سمبلیزه می‌کند و برنامة دموکراتیک 10 ماده‌یی‌اش را بررسی کند. طرح او که کاملاً برای ایران ضروری است، یک مسیر ممکن برای بسیاری از کشورهای دیگر نیز هست. من برای آن احترام بسیاری قائلم و ما در این کشور باید از آن‌چه او می‌گوید و از اجرای آن در ایران حمایت کنیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر