جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۷ تیر ۱۱, دوشنبه

گردهمايی پاريس حاکی از نفوذ افزاينده سازمان مخالف رژيم ايران است

لينك به منبع:
Categories
گردهمايي پاريس حاکي از نفوذ افزاينده سازمان مخالف رژيم ايران است
جولیانی و سایرین خواستار فشار تازه بر روی رژیم متزلزل تهران هستند.
گردهمایی پاریس روز شنبه توسط بزرگ‌ترین سازمان اپوزیسیون تبعیدی ایران، شورای ملی مقاومت ایران، برگزار شد. شورای ملی مقاومت ایران یک ائتلاف با ارتباطات گسترده است که اهمیت و نفوذ تازه‌یی در ارتباط با دولت ضد‌رژیم ترامپ که در واشنگتن بر‌مسند قدرت است یافته است.

پاریس – بزرگ‌ترین سازمان مخالف رژیم ایران بعد از دهه‌ها مبارزه برای تغییر رژیم، اکنون دور تازه‌یی از حمایت سرشار را کسب می‌کند، در حالیکه فشار بر روی رژیم تهران از داخل و خارج اضافه می‌شود.

گردهمایی روز شنبه به ابتکار بزرگ‌ترین سازمان اپوزیسیون تبعیدی ایران یعنی شورای ملی مقاومت ایران برگزار شده بود که ارتباطات گسترده‌یی داشته و اهمیت و نفوذ تازه‌یی در ارتباط با دولت قویا ضدرژیم ترامپ که در واشنگتن بر مسند قدرت است یافته است.
...
این گردهمایی هم‌چنین در بحبوحه یک سری تظاهرات خیابانی در ایران در اعتراض به اقتصاد شکننده برگزار می‌شود، از فروشندگان در بازار بزرگ و محافظه کار در تهران که از سقوط ارزش پول بشدت خشمگین هستند تا اعتصابات پایان ناپذیر کارگری. بسیاری در این محل بر این عقیده‌اند که رژیم ایران در ضعیف‌ترین نقطه خود در دهه‌های اخیر است.
یکی از شاخص‌های نفوذ گسترش یابنده شورای ملی مقاومت حضور نزدیک به سی و شش مقام فعلی و سابق از آمریکا، اروپا، و خاورمیانه در گردهمایی امسال است. یکی از شناخته شده‌ترین چهره‌هایی آمریکایی رودی جولیانی بود که اکنون وکیل شخصی پرزیدنت ترامپ است و در بسیاری از برنامه‌های شورای ملی مقاومت ایران در گذشته شرکت کرده است.
آقای جولیانی قویا خواستار افزایش تحریم‌ها در بحبوحه تظاهرات ماه‌های اخیر شد که به۱۴۲ شهر گسترش یافته‌اند.
او گفت: «وقتی آن‌ها این کار را انجام دهند و در عین حال تظاهرات بیشتر و بیشتر شود، تهدیدی برای رژیم خواهد شد و آنرا سرنگون خواهد کرد، که به معنی این است که آزادی بسیار نزدیک است». او ادامه داد: «اکنون زمان اعمال فشار واقعی است. تحریم ها بیشتر و بیشتر خواهد شد».
لحظاتی قبل از سخنرانی رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران مریم رجوی، نواره‌های کاغذ قرمز و سفید بر روی جمعیت حاضر شروع به باریدن کرد. سازماندهندگان می‌گویند که نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر در این مراسم شرکت کردند.
نمایشگر روی سن دریایی از لاله‌های قرمز را به احترام ۳۰ هزار عضو سازمان مجاهدین خلق ایران، یکی از سازمان‌های عضو شورای ملی مقاومت ایران، که در سال ۶۷ بدست رژیم ایران اعدام شدند را به صحنه کشید. این خاطره همچنان تلخ در تاریخچه پرماجرا و دلخراش سازمان مجاهدین خلق ایران نقش بسته است.
این مراسم بزرگداشت که با گل تزئین شده بود با ترانه فولكولر ایرانی درباره روئیدن لاله سرخ از خون شهدا همساز بود.
رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا نیوت گینگریچ نیز در این مراسم سخنرانی کرد و از کشورهای اروپایی که روی خوشی نسبت به رویکرد سفت و سخت آقای ترامپ نشان نداده اند خواست تا در اعمال محدودیت های اقتصادی بر روی رژیم تهران با آمریکا همداستان شوند.
آقای گینگریچ گفت: «ما باید اصرار ورزیم که (دولت های اروپایی) باز هم به اعمال تحریم ها روی آورند».
...
در جریان گردهمایی عکس هایی از کانون های شورشی یا «اشرف» ها در ایران نشان داده شد که صورت های افراد در آن پوشانده شده بود زیرا بسیاری با دستگیری و زندانی شدن توسط رژیمی مواجه هستند که این سازمان را بعنوان یکی از تهدیدهای اصلی به قدرت خود قلمداد می‌کند.
...
اما این ائتلاف به‌عنوان تنها نیروی معتبر اپوزیسیون در خارج از ایران شناخته می‌شود و ارتباطات گسترده‌یی در داخل کشور دارد. شورای ملی مقاومت ایران هدف تغییر رژیم را با انضباط و تمرکز لیزری دنبال کرده است.
بر روی یک بنر بزرگ در امتداد صحنه نمایش هم به فارسی و هم به انگلیسی نوشته شده بود: «#رژیم چنج ایران» (تغییر رژیم در ایران)، هشتگی که بعد از این ظاهر شد که وزیر امور خارجه آمریکا مایک پامپئو ماه گذشته یک لیست بلند از شرایط و امتیازاتی که رژیم ایران باید به آن‌ها متعهد شود تا از فشار آمریکا در آینده رها گردد را ارائه داد.
سناتور سابق رابرت توریسلی، دمکرات از نیوجرسی، در مصاحبه ای با واشنگتن تایمز در حاشیه گردهمایی عظیم پاریس قدرت سازماندهی و پایداری شورای ملی مقاومت ایران را ستود.
او گفت: «بحث بر سر شور و شوق، قدرت، توانایی آن‌ها برای فداکاری، و جذابیت پیامشان است».
...
بعد از سخنرانی خانم رجوی، جمعیت حاضر که جلیقه های زرد به نشانه رنگ خورشید در قلب پرچم ایران به تن داشتند، از جا برخاستند تا شعاری که روی پشت جلیقه‌ها نوشته شده بود را نشان دهند، یعنی «هر لحظه با قیام!»
گردهمایی شنبه همچنین حضور پررنگی از شخصیت ها از کشورهای پیشرفته غربی داشت، منجمله وزیر امور خارجه سابق فرانسه برنارد کوشنر و نخست وزیر سابق کانادا استیون هارپر.
در میان مقامات آمریکایی حاضر در جلسه بیل ریچاردسون، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل، مدیر سابق اف.بی.آی لوئیس فری، و رئیس سابق دادگستری مایکل موکیزی دیده می‌شدند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر