جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۷ تیر ۱۲, سه‌شنبه

آمریکا: اعلام آمادگی ۵۰شرکت برای کاهش روابط تجاری با رژیم ایران

لينك به منبع:

  • 1397/04/12
وزارت خارجه آمریکا
وزارت خارجه آمریکا
بنا براخبار دریافتی ۵۰شرکت برای کاهش روابط تجاری با رژیم ایران اعلام آمادگی کرده‌اند.
برایان هوک، یکی از مشاوران ارشد در وزارت‌خارجه آمریکا، می‌گوید ۵۰شرکت برای کاهش روابط تجاری با ایران اعلام آمادگی کرده‌اند.
او البته به نام این شرکتها اشاره نکرده است. برایان هوک امروز دوشنبه (۱۱تیر / دوم ژوئن) به خبرنگاران گفت هدف واشنگتن جلب حمایت تعداد بیشتر ی از کشورها برای تحریم‌ها علیه تهران است تا صادرات نفت ایران را به صفر برساند.

 

تحریمها به‌منظور مسدود کردن صادرات نفت ایران

این مقام وزارت‌خارجه آمریکا گفت: "هدف ما فشار بیشتر بر رژیم ایران است تا درآمد نفتی این کشور به صفر برسد."
دونالد ترامپ گفته است: تولید کافی برای تحریم نفت ایران وجود دارد.

هشدار جدید آمریکا درباره تحریم خرید نفت ایران

به گفته برایان هوک که از مشاوران ارشد در وزارت‌خارجه آمریکاست، واشنگتن در تلاش است تا اختلال (ناشی از عرضه نفت ایران) را در بازارهای جهانی به حداقل برساند او اظهار داشت "مطمئنیم ظرفیت کافی مازاد نفت وجود دارد."
در پی خروج ایالات متحده از توافق هسته‌یی (برجام) دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری این کشور به کشورهای دیگر بین ۹۰ تا ۱۸۰روز برای اجرای تحریمهای ایران فرصت داد؛ موعد اعمال تحریمهای نفتی چهارم نوامبر است. هفته پیش هم یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا خواهان توقف خرید نفت ایران توسط کشورهای دیگر تا موعد چهارم نوامبر امسال شد.
این مقام آمریکایی - که به شرط ناشناس باقی‌ماندن با رسانه‌ها گفتگو کرده بود- گفت که خریداران نفت ایران از تحریمهای احتمالی واشینگتن معاف نخواهند شد و تشدید تحریمها "یکی از اولویتهای مهم امنیت ملی ماست."

 

وضعیت بازار جهانی نفت تحریم نفتی ایران را امکانپذیر می‌کند

پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌یی ایران با قدرتهای بزرگ جهانی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور اعلام کرد که وضعیت بازار جهانی انرژی به‌گونه‌یی است که تحریم‌های نفتی ایران را امکانپذیر می‌کند. آقای ترامپ حدود دو ماه پیش در یادداشتی خطاب به وزیران امور خارجه، دارایی و انرژی ایالات متحده نوشت که "شرایط اقتصاد جهانی، افزایش تولید نفت بعضی کشورها و مازاد تولید در جهان" او را به این جمع‌بندی رسانده که کاهش چشمگیر فروش نفت ایران در بازارهای جهانی امکان‌پذیر است.

بانکهایی که قانون تحریمها را نقض کرده باشند مشمول تحریم می‌شوند

بر اساس تحریم‌های آمریکا، شش ماه بعد از خروج این کشور از برجام (نوامبر سال ۲۰۱۸) وزارت دارایی آمریکا باید عملکرد کشورهای خریدار نفت ایران را بررسی کند و در صورتی که به قانون تحریم عمل نکرده باشند، بانکهایی که برای خرید نفت به بانک مرکزی ایران پول پرداخته‌ باشند (مثلاً بانکهای چینی، کره‌ای یا هندی) مشمول تحریم می‌شوند.
تلاش‌های آمریکا برای همراهی بیشتر کشورها برای تحریم‌ها علیه ایران در حالی است که اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری ایران اخیراً خواهان مشارکت بخش خصوصی در خرید نفت خام کشورش شده و گفته بخش خصوصی صادرات نفت را هم برعهده بگیرد.

جهانگیری: نخستین هدف آمریکا، ممانعت از فروش نفت ایران است

جهانگیری معاون اول آخوند روحانی یکشنبه ۱۰تیر گفت: "نفت خام ایران در بورس داخلی عرضه خواهد شد و بخش خصوصی می‌تواند به‌طور شفاف نفت بخرد و صادر کند."
جهانگیری گفته: "نخستین هدف آمریکا، ممانعت از فروش نفت ایران است که به این شیوه، بخش خصوصی می‌تواند نفت را از بورس به‌طور شفاف خریداری و صادر کند." در حال حاضر، ایران روزانه حدود ۲میلیون و ۲۰۰هزار بشکه نفت خام صادر می‌کند که تقریباً یک میلیون بشکه بیشتر از زمان تحریم پیش از برجام است.
چین، هند، اتحادیه اروپا، ژاپن و کره جنوبی خریداران عمده نفت خام ایران هستند و تاثیر دور تازه تحریمهای آمریکا علیه ایران به همراهی این کشورها با دولت دونالد ترامپ بستگی دارد.

مطالب مرتبط:


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر