جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۷ خرداد ۱۵, سه‌شنبه

ویژگی سوم فتنه‌های آینده

لينك به منبع:

  • 1397/03/15
تظاهرات مردم کازرون
تظاهرات مردم کازرون
وحشت باندهای حکومتی از شعله‌ور شدن بیش‌ از‌ پیش قیام مردم ایران که از آن با عنوان فتنه‌های آینده یاد می‌کنند آن‌چنان بالا گرفته و غوغا می‌کند که کار مهر‌های هر دو باند هشدار و آماده‌باش دادن نسبت به‌وقوع چنین چشم‌اندازی شده است.
مصلحی وزیر سابق اطلاعات آخوندی زمان وقوع تقریبی فتنه‌های آینده را پیش‌بینی کرده و هشدار داده است: فتنه دشمن در سال ۹۷یا ۹۸قطعی است و هدف آن ولی‌فقیه است.
وی که به‌مناسبت سالمرگ خمینی سخنرانی می‌کرد، گفت: ما با فتنه‌های بزرگ مواجه هستیم. طراحی دشمن فتنه جدیدی است. ارتش، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی در این مسائل مأموریت بزرگی پیش رو دارند. اگر فتنه ۸۸را پشت سر گذاشتید باید خود را برای فتنه‌های بزرگ‌تر آماده کنید. دشمن با رفع اشکالات خود به‌دنبال طراحی فتنه‌ای جدید است که محور آنها اصل نظام و ولایت فقیه است.
آخوند مصلحی در ادامه سخنرانی هراس‌آلود خود فتنه‌های آینده را از هم‌اکنون در حال شکل‌گیری و حرکت توصیف کرد و گفت: در جامعه نیز این وضعیت دیده می‌شود که حرکتی در حال شکل‌گیری و فضایی در فضای عمومی ایجاد شده است. بسیاری از حرکتهایی که انجام می‌شود برای ردگم‌کنی است تا فضایی ایجاد شود که مردم سراغ مسئولان نروند و مستقیم اعتراضات خود را به سمت ولی‌فقیه ببرند. در سال ۹۷یا ۹۸قطعاً دشمن فتنه‌ای را طراحی می‌کند و محور آن نیز ولی‌فقیه است».
اشاره آخوند مصلحی به جهت پیدا کردن اعتراضات «به سمت ولی‌فقیه»‌ هراس حکومت آخوندی از تنفر عمومی از خامنه‌ای است که در قیام دیماه با شعار «مرگ بر خامنه‌ای»‌ خود را نشان داد. این روزها شکست برجام بیش‌ از‌پیش خامنه‌ای را در معرض حسابرسی مردم به‌خاطر پرونده اتمی و خساراتهای کلانی قرار داده است که پروژه بمب‌سازی خامنه‌ای به مردم و میهن ما تحمیل کرده است. هفته پیش آخوند علم الهدی، نماینده خامنه‌ای در مشهد نیز در همین رابطه گفته بود: «چرا به سراغ ستون خیمه نظام مقام ولایت میرید؟ از من مسئول بیائید مطالبه کنید».

سه ویژگی فتنه‌های آینده
رسانه‌ها و عوامل رژیم به سه ویژگی مشترک «فتنه‌های آینده» اشاره می‌کنند: دو ویژگی یکی گستردگی آن در ابعادی غیرقابل مقایسه با قیامهای پیشین و دیگری هدف قرار گرفتن مستقیم اصل نظام ولایت فقیه. به نظر می‌رسد رژیم آخوندی این دو ویژگی را خصوصیاتی می‌داند که هیچ قدرتی در تغییر و یا حتی رویارویی با آن ندارد و روبه‌رو شدن با آنها برای رژیم سرنوشتی محتوم است.
اما ویژگی سوم چیزی است که این روزها عوامل ریز و درشت رژیم نسبت به مقابله با آن به خیال خود راه‌حل می‌دهند و نسخه‌های بی‌مصرف می‌نویسند. ویژگی سوم این است که فتنه آینده بر روی شقه و شکاف درون حکومت آخوندی سوار خواهد شد و از «بی اعتمادی مردم به نظام» استفاده خواهد کرد تا «نظام را هدف قرار دهد».

«وحدت درمانی» برای جلوگیری از فتنه‌های آینده
بنابراین آخوندهای وحشت‌زده برای جلو گیری از قیام آینده این روزها به این فکر افتاده‌اند که دست به «وحدت درمانی»‌ برنند. به باندها فراخوان بدهند که پرچم سفید صلح را در جنگ قدرت درونی بلند کرده و اجازه ندهند فتنه‌گران آینده از شقه درون رژیم برای دامن زدن به شعله‌های قیام سود ببرند.
اما در شرایط کنونی بحرانهای گریبانگیر نظام و به‌خصوص بحران تضاد و تخاصم مردم با حاکمیت به جایی رسیده که به‌وضوح روشن است که تضادهای داخلی حاکمیت بازتابی از تضاد حاکمیت غاصب آخوندی با مردم ایران است و هر چه نفرت عمومی و خیزش اجتماعی علیه رژیم آخوندی گسترده‌تر می‌شود،‌جنگ باندهای رژیم هم وضعیت حادتری پیدا می‌کند. یک علت مهم شدت یافتن تضاد و تخاصم دورن رژیم اتفاقاً همین وحشت از قیام است. از همین رو این وحدتدرمانیها تنها حاصلی که تا کنون داشته این بوده که باندهای رژیم در پایان هر روضه وحدت بیش از گذشته به جان هم می‌افتند و فراخوانها به وحدت در میان غوغای نعره‌های جنگ و دعوا به سرعت محو می‌شوند.
یکی از کسانی که این روزها به خواندن «روضه وحدت» روی آورده است آخوند حسن روحانی است. وی روز ۱۲خرداد گفت:« امروز ما در یک شرایط ویژه‌یی هستیم باید ظهور و بروز ما در وحدت و اتحاد و برادری و یکپارچگی بیشتر از سالهای پیش باشد،‌ بیشتر از مواقع دیگر باشد. امروز ما نیاز به وحدت و اتحاد داریم».(تلویزیون رژیم ۱۲خرداد ۹۷)
آخوند مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شرایط بحرانی و ویژه‌یی که رژیم در آن گرفتار آمده باند مقابل را از« بداخلاقی‌ها و برخوردهای نادرستی که گاه منجر به تخریب، تهمت و افترا به یکدیگر می‌شود » پرهیز می‌دهد و« همه جریانهای و جناح‌ها » را فرامی‌خواند«دست به دست هم دهند».
این آخوند حامی دولت روحانی در حالی که باند مقابل را به دعوت فرامی خواند در عین‌حال آن را نیز متهم می‌کند که «با تفرقه اندازی» باعث شده است که « بخش عمده‌‌یی از انرژی احزاب، گروهها و رسانه‌ها صرف خنثی‌سازی یکدیگر شود»!
آخوند حیدر مصلحی وزیرسابق اطلاعات که به قیام پیش روی نظام در سال ۹۷یا ۹۸اذعان کرده بود به باندهای درونی توصیه می‌کند که از تفرقه پرهیز کنند و اضافه می‌کند:‌ «فردی که مسئول است و قول داده باید پاسخگو باشد و نباید نظام را مورد هدف قرار داد. باید خودمان را برای مقابله با این حرکتها آماده کنیم».(خبرگزاری ایسنا ۱۳خرداد ۹۷)
محمد حسین فرهنگی عضو مجلس ارتجاع نیز«جناح‌های سیاسی» را فرامی‌خواندکه «به جای بحثهای بی‌حاصل به سمت پاسخگویی به نیازها و اولویتهای واقعی جامعه حرکت کنند اگر جناح های سیاسی به سمت بحث و درگیریهای بی‌فایده بروند، باعث بی‌اعتمادی در جامعه می‌شوند که به نفع هیچ‌کدام از جریانهای سیاسی نخواهد بود چرا که یأس و ناامیدی را در جامعه بیشتر می‌کند».(سایت خبر‌آنلاین ۱۲خرداد ۹۷)
جعفرزاده عضو مجلس ارتجاع نیز باندهای درونی را از«جنگ داخلی» که به‌معنای« کارشکنی و کار انجام ندادن است» پرهیز می‌دهد و توصیه می‌کند«باید با وحدت، وفاق ملی و دوستی کنار همدیگر بایستیم».
او در عین‌حال باند خامنه‌ای را « تندروهایی» می‌نامد که« وارد مسائلی می‌شوند که این مسائل به نفع کشور نیست».!(خبرگزاری مجلس ۱۲خرداد ۹۷)
واضح است که این فراخوانهای وحدت طلبانه هرگز راه به جایی نخواهد برد و نه تنها بحران در رأس و در میان باندهای آن فروکش نمی‌کند، بلکه هرچقدر که بحران انقلابی در جامعه عمق بیشتری می‌گیرد تضادها و تخاصمات درونی نظام هم عمیق‌ترمی‌شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر