جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۵ خرداد ۱۲, چهارشنبه

افتتاح طولانی‌ترین تونل جهان + عکس


طولانی‌ترین تونل جهان در سوئیس

طولانی‌ترین تونل جهان در سوئیس


چند تن از رهبران اروپایی شامل روز چهارشنبه 12خرداد ، سوار بر یک قطار مسافربری در سوئیس، بزرگترین تونل جهان را افتتاح کردند.
 
 
تونل 'سن گوتار' که برای عبور قطار ساخته شده، ۵۷ کیلومتر طول دارد و ساخت آن ۱۷ سال زمان برد. این تونل در حمل و نقل میان شمال و جنوب اروپا اهمیت فراوانی دارد.
 
یوهان اشنایدر آمان رئیس جمهور سوئیس، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه، ماتئو رنزی نخست وزیر ایتالیا، و کریستیان کرن صدر اعظم اتریش، سوار قطار 'گوتاردو 2016' شدند و به مدت سی دقیقه از تونل 'سن گوتار' عبور کردند.
 
این تونل، با گذر از زیر کوه‌های آلپ،از میان صخره‌هایی می‌گذرد. گاهی دمای مناطق عمیق آن تا ۴۶ درجه سانتیگراد می‌رسد.این تونل شهر ارستفلد در مرکز سوئیس را به شهر بودیو در جنوب و قسمت ایتالیایی‌زبان این کشور متصل می‌کند.
 
 
بهره‌برداری کامل از این تونل در ماه دسامبر آینده صورت خواهد گرفت.
 
 
اهمیت این تونل به این دلیل است که با قرار گرفتن در کریدور راین-آلپ، ترازیت کالا میان دو شهر بندری روتردام هلند در حاشیه دریای شمال و جنوا در ایتالیا در حاشیه دریای مدیترانه را تسهیل می‌کند.
 
تونل 'سن گوتار' در واقع توسعه‌یافته تونلی قدیمی در این مکان است که در قرن نوزدهم، سال‌های 1872 تا 1881 به طول پانزده کیلومتر ساخته شده بود.
 
 
این تونل که ساخت آن 12.2 میلیارد فرانک سوئیس هزینه داشته، هر روز می تواند 260 قطار باربری با سرعت 100 کیلومتر بر ساعت را از خود عبور دهد.
همچنین این تونل ظرفیت عبور روزانه 65 قطار مسافربری با سرعت صد کیلومتر را دارد.
 
 
با این تونل مسافت سفر میان زوریخ در سوئیس و میلان در ایتالیا از 4ساعت و نیم به دو ساعت و نیم کاهش می‌یابد. از این تونل همچنین برای انتقال کالا در سراسر اروپا استفاده می‌شود.
 
رئیس دفتر ترابری فدرال سوئیس به خبرگزاری رویتر گفته بود : «این تونل بخشی از هویت سوئیس است و برای ما تسخیر کوه‌هایی آلپ مانند کشف اقیانوس‌ها برای هلند‌ی‌هاست» .
 

افتتاح طولانی ترین تونل جهان در سوئیس درحالی است که قرار است چین با ساخت تونلی به طول 123 کیلومتر زیر دریای بوهای در آینده رکورد تازه‌ای را در ساخت تونل به ثبت برساند.
 
 
 
 
 
 
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر