جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۳, پنجشنبه

آزادی محمود بهشتي سخنگوي كانون صنفي معلمان

iran spring 14 13473
آزادی محمود بهشتی لنگرودی، سخنگوی کانون صنفی معلمان
بنا به گزارشات دريافتي ،آقاي محمود بهشتي سخنگوی کانون صنفی معلمان روز چهارشنبه 22 ارديبهشت 95 درحاليكه حالش خوب نبود و در 22مين روز اعتصاب غذا بسر ميبرد فعلا آزاد شده و به خانه اش رفته است.
حال آقاي جعفر عظيم زاده خوب نيست و پنج كيلو وزن كم كرده و هنوز در اعتصاب غذا بسر ميبرد.

قبل از این اخبار دریافتی حاکی از این بود که سخنگوی کانون صنفی معلمان  به دلیل وخامت حال‌اش در پی اعتصاب غذای خشک به بیمارستان منتقل شده بود

همسر بهشتی لنگرودی نیز گفته بود پس از اعتصاب غذا، خونریزی معده و کلیه او به شدت بیمار شده و نیاز به دیالیز دارد. آدینه بیگی، همسر محمود بهشتی لنگرودی، سخنگوی کانون صنفی معلمان که به دلیل وخامت حال‌اش در پی اعتصاب غذای خشک به بیمارستان امام خمینی منتقل شده است گفته: “به دلیل خونریزی معده داروهای تزریقی برای آقای بهشتی تجویز شده و از طرف دیگر کراتینین خون‌اش بالا رفته و به کلیه او فشار می‌آورد، پزشکان هم گفته‌اند سرم نتوانسته این میزان را کاهش بدهد و احتمال دیالیز هم وجود دارد.” به گفته خانم بیگی، این معلم زندانی همچنان مصمم است که به اعتصاب غذا تا حصول نتیجه که شکستن حکم ناعادلانه دادگاه انقلاب درباره اوست، ادامه دهد.
آدینه بیگی با اشاره به این که همسرش جز فعالیت‌های صنفی در چهارچوب قانون کار دیگری نکرده است، از دستگاه قضا خواست تا اجرای حکم را متوقف و امکان اعاده دادرسی را فراهم کند.
محمود بهشتی لنگرودی، سخنگوی پیشین کانون صنفی معلمان ایران، که از اول اردیبهشت‌ماه دست به اعتصاب غذای‌ تر زده و در ۱۳ اردیبهشت ماه دست به اعتصاب غذای خشک زد، در سال ۱۳۹۲ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به ۵ سال زندان محکوم شد. او هم‌زمان با ابلاغ حکم‌اش در خردادماه ۱۳۹۲ در صفحه شخصی فیسبوک خود نوشت: “آقای صلواتی حکمم را به من ابلاغ کرد. چهارسال زندان به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، یک سال زندان به اتهام تبلیغ علیه نظام، با احتساب چهار سال حبس تعلیقی جمعاً می‌شود ۹ سال زندان، به همین راحتی.”
خانم بیگی، همسر این فعال صنفی هم چنین در گفت‌و‌گو با کمپین تایید کرد که رسول بداقی معلم و عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان ایران، که به تازگی بعد از ۷ سال زندان آزاد شده بود در ملاقات روز یک‌شنبه (۱۹ اردیبهشت) با آقای بهشتی از سوی ماموران امنیتی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و زخمی و بازداشت شده است. به گفته همسر آقای بهشتی، آقای بداقی تا امروز (۲۰ اردیبهشت) آزاد نشده است.
آقای بهشتی لنگرودی روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت در نامه‌ای خطاب به آملی لاریحانی نوشت: “آیا تا‌کنون از خود پرسیده‌اید که معلمان بی‌سلاح چگونه می‌توانند امنیت ملی را خدشه‌دار کنند؟ آیا حضور در تجمعات مسالمت‌آمیز، آن‌هم در‌ مقابل خانه‌ ملت، موجب اخلال در امنیت ملی می‌شود؟ آیا پذیرفتنی است که در آزاد‌ترین کشور دنیا، معلمان را به اتهام دفاع از حقوق همکاران خود به حبس و تبعید محکوم نمایند؟ به راستی کدام کشور استبداد‌زده را می‌شناسید که چنین احکامی را برای معلمان جامعه خود صادر کرده‌باشد؟ آیا زندانی کردن انسان‌های بی‌گناه به مصلحت جامعه، ملت و یا حتی نظام است؟” او در ادامه آورد: “جناب آملی لاریجانی؛ بسیاری از بی‌گناهانی که به واسطه احکام نا‌عادلانه “دادگاه‌های انقلاب” هم اکنون در زندان‌ها به سر می‌برند و اتهاماتی مشابه دارند، جرمی جز اجرای یکی از اصول قانون اساسی که همانا امر به معروف و نهی از منکر است مرتکب نشده‌اند. لذا نه تنها شایسته این‌گونه احکام نبوده و نیستند، بلکه مطابق تمامی معیارهای انسانی، شرعی و اخلاقی می‌بایست مورد تشویق و تقدیر نیز واقع می‌شدند، چرا که در این فضای پر آشوب و نفسانی که بسیاری از انسان‌ها جز به منافع فردی خویش نمی‌اندیشند، هنوز کسانی هستند که با نیات خیر‌خواهانه، از مال و جان خویش برای اصلاح امور مایه می‌گذارند و هزینه‌های آن را نیز تقبل می‌کنند.”
این معلم زندانی در پایان نامه خود نوشته است: “اگرچه ممکن است سخنان اینجانب موجب رنجش شما شود و ضابطان شما در صدد ایجاد پرونده‌ای جدید برای نگارندهٔ این نامه برآیند؛ اما برای این بنده که از اول اردیبهشت‌ماه و در اعتراض به احکام رنگارنگ و ناعادلانه‌ای که برایم صادر گردیده، در اعتصاب غذا به سر می‌برم و برای رساندن پیام تظلم‌خواهی خویش از جانم مایه گذاشته‌ام، چیزی برای از دست دادن باقی نمانده‌است تا از آن وحشت داشته باشم.”
یک منبع مطلع از پرونده این معلم زندانی، روز نهم اردیبهشت ماه با تاکید بر اینکه او در سال گذشته بار‌ها اعتصاب غذا کرده و روزهای زیادی را در اعتصاب غذا گذرانده، گفت: “سلامت او در خطر است، بدن او در این اعتصاب غذا‌ها ضعیف شده و وزن زیادی هم کم کرده است اما حالا باز با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کند و خانواده او به شدت نگران وضعیت سلامتی او هستند.” این منبع با اشاره به ۲۵ سال سابقه تدریس این معلم زندانی گفت: “آقای بهشتی لنگرودی هیچ گناهی ندارد جز اینکه برای بهبود وضع آموزش، دانش آموزان و همکارن‌اش تلاش کرده است. حالا به همین جرم به سال‌ها حبس محکوم شده است. “
محمود بهشتی لنگرودی، سخنگوی پیشین کانون صنفی معلمان در اعتراض به آنچه “احکام ظالمانه صادرشده از سوی دادگاه انقلاب” خوانده، در زندان اوین اعتصاب غذا کرده است. این معلم زندانی در بیانیه‌ای که روز اول اردیبهشت ماه نسخه‌ای از آن در وب‌سایت حقوق معلم و کارگر منتشر شد، نوشت: “تا زمان توقف اجرای حکم و برگزاری دادگاه علنی و قانونی مطابق اصل ۱۶۸ قانون اساسی دست به اعتصاب غذا خواهم زد و به جز آب، چای، قند و نمک چیز دیگری نخواهم خورد.” او همچنین نوشته است: “مسولیت هر اتفاق ناگواری که طی مدت اعتصاب غذا و یا پس از آن برایم پیش آید، متوجه تمام کسانی خواهد بود که در برابر تظلم‌خواهی این‌جانب سکوت یا بی‌اعتنایی کنند.”
اسماعیل عبدی، دیگر معلم زندانی و دبیر کل کانون صنفی معلمان ایران که به دو اتهام “تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” به شش سال حبس محکوم شده است، از روز ۱۰ اردیبهشت ماه اعتصاب غذا کرده است. یک منبع نزدیک به اسماعیل عبدی ۲۵ فروردین ماه به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت این اعتصاب “در اعتراض به امنیتی کردن فعالیتهای صنفی و تجمعات و اعتصابات کارگران و معلمان، دستمزدهای زیر خط فقر، ممنوعیت برگزاری مستقلانه و آزادانه روز جهانی کارگر و روز جهانی معلم، عدم شفافیت و عمل موثر سازمان جهانی کار ILO در قبال نقض حقوق بنیادین کارگران و معلمان ایران و با خواست خارج کردن اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور” و دیگر اتهامات امنیتی از پرونده‌های مفتوح کارگران و معلمان معترض و برداشتن اینگونه اتهامات جعلی و ساختگی از پرونده‌های خود و دیگر فعالین کارگری و معلمان زندانی” انجام شده است.
کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران
کمپین حمایت از حقوق قانونی اقایان,محمود بهشتی لنگرودی,اسماعیل عبدی و جعفر عظیم زاده
دادنامه ای حق طلبانه از فعالین مدنی و کارگری ایران به رییس محترم جمهور جناب دکتر روحانی!
با درود
همانطوریکه می دانید و می دانیم حقوق شهروندی یعنی حق‌ها، ادعاها و مطالبات انسان در برابر دولت و حکومت. در همین راستا مطابق قاعده ی آمره ی ماده 10 اعلاميه جهانی حقوق بشر ، هر شخص با مساوات كامل حق دارد كه دعوايش در دادگاهی مستقل و بی‌ طرف، منصفانه و علنی رسيدگی شود و چنين دادگاهی درباره حقوق و الزامات وی، يا هر اتهام جزايی كه به او زده شده باشد، تصميم بگيرد. همچنین بند 1 ماده 11 اعلاميه جهانی حقوق بشر نیز اعلام می دارد که هر شخص كه به مجرم بودن متهم شده باشد، بی‌ گناه محسوب می ‌شود تا هنگامی كه در جريان محاكمه‌ای علنی و عادلانه كه در آن تمام تضمين‌های لازم برای دفاع او تأمين شده باشد، مجرم بودن او به طور قانونی اثبات گردد.
جناب آقاي رئیس جمهور ، شما حقوق دان و مقام محترم مسوول در اجرای قانون اساسی بنا بر اصل 113 قانون اساسی هستید مابه عنوان بخشی از فعالین مدنی و صنفی و کارگری ایران این درخواست قانونی را از جنابعالی داریم که در زمینه ی اجرای اصل 168 قانون اساسی که ناظر به دادرسی منصفانه و عادلانه با حضور هیات منصفه بیطرف است و اصل 121 که در پیشگاه مردم قسم یاد نموده اید که :« ... از خودکامگی بپرهیزم و از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته است حمایت کنم...» به حق طلبی معلمان و کارگران دربند که در اعتصاب غذا در اعتراض به عدم اجرای اصول دادرسی منصفانه و عادلانه دست یازیده اند بویژه آقایان محمود بهشتی لنگرودی ، اسماعیل عبدی و جعفر عظیم زاده واکنش قانونی نشان دهید. چرا که بنا بر اصل 34 قانون اساسی دادخواهي حق مسلم هر فرد است .بدیهی است مسوول به خطر افتادن جان برادارنمان عدم التزام به قانون از سوی مجریان قانون و مسولان قانونی است. با احترام
1- فرشید هکی حقوق دان و مدرس دانشگاهی
2- علی اصغر ذاتی فعال کانون صنفی معلمان ایران
3- کیومرث الفتی فعال کارگری
4- ناصر اغاجری فعال کارگری
5- حسین امیدی فعال کارگری
6- مازیار گیلانی نژاد فعال کارگری
7- نبی معروفی فعال کارگری
8-محمد فراهانی کنگرانی فعال کارگری
9- جواد مهران گهر فعال کارگری
10-حمید شرقی فعال کارگری
11-محمد کاهه فعال کارگری
12-محمدحسین طهماسب پور فعال کارگری
13-کریم طهماسب پور فعال کارگری
14- علی اکبر نظری فعال کارگری
15-ترکان مرادی
16-خلیل موحد,معلم
17-مادح احسان بخش,معلم
18-رضا ضیا,فعال مدنی
19-الهام رسولی باقی,فعال مدنی
20-محمود حسینی,انتشارات
21-مریم حسینی,انتشارات
22-علی کاوری,فعال کارگری
23-سحر حیدری,کارشناس وب
24-آرشام رضایی,فعال مدنی
25-محمد مظفری,فعال مدنی
26-مانیا معتمد,خانه دار
27-شکوفه آذر ماسوله,دانشجوی تعلیق شده کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بین الملل و فعال مدنی
28-پیام باستانی پاریزی فعال مدنی
29-علی نوری شاد-فعال کارگری
30-کامران مشیری،فعال آنارشیست
31-یار محمد اکبری,فعال کارگری
32-سعید عسگرزاده,فعال کارگری
33-افشین صفاری,کارگر
34-شهاب الدین محرابی-فعال کارگری
35-مهدی ملک,استاد اخراج شده دانشگاه, فعال مدنی
36-روزبه اکرادی،تکنسین برق صنعتی
37-محمدرضا شفیع زاده,فعال دانشجویی
38-حامد مدیری,دندانپزشک و کنشگر اجتماعی
39-سهیلا ابوالقاسمی,دانشجوی کامپیوتر و حقوق
40-روجا صلبی,بیکار
41-محمد حسن پوره,فرهنگی و فعال صنفی
42-فرهاد امیدی,کارمند بانک
43-سارا ملک,بازنشسته اموزش و پرورش
44-اکبر اصلانی
45-احمد عالی نژاد,فعال مدنی
46-علیرضا راد,کارشناس عالی تصادفات
47-منصور حسن پور,معلم
48-سهیل یگانه-پیمانکار ساختمان
49-محمد حبیبی,معلم
50-محبوبه فرحزادی,معلم
51-فریدون دستمزد نظامی,مهندس
52-سید ساسان راد,وکیل سابق و فعال مدنی و حقوق بشر
53-مجید صلاحی,فعال کارگری و کارشناس اداری
54- خدیجه میرغفاری,فعال مدنی
55-سمیرا زندی,مهندس معمار
56-زیبا کاظمی,پرستار
57-پریسا سیف,کارافرین
58-مهدی شیری,کارمند دانشگاه
59-مرجان داوودی,خبرنگار
60-ساناز حاجی حسنی،دانشجوی مدیریت
61-فرهاد ولی پور,قناد
62-اسدالله شاه میر,دبیر بازنشسته
63-کامران امرالله,بیکار
64-محمد حسین ازمون,مددکار اجتماعی
65-صالح کیاماری-فعال کارگری
66-سرور میرزایی,مهندس پتروشیمی
67-محمد سعید اخوان,دانشجو و فعال مدنی
68-سامان ستوده
69-حسین امینی,فرهنگی
70-سعید محمودی,آزاد
71-منصور حسن پور,معلم
72-عبدالرضا پاک سرشت صوفی
73-بختیار احمدی,معلم
74-راضیه اسمار,دانشجوی علوم سیایی
75-محمود معصومی,دانشجو و فعال مدنی
76-فریده آژیر,معلم
77-محمد نجفی,فعال مدنی,حقوق دان
78-علی باقری,فعال مدنی
79-عباس صفری,فعال مدنی
80-طاها کاشانی,فعال مدنی
81-محسن مظفری,فعال کارگری
82-امیر علی مرادی,فعال مدنی
83-بابک اسیابی,فعال مدنی
84-ارون عسگری,فعال مدنی
85-شهناز اکملی,فعال مدنی
86-محمد کریم بیگی,فعال مدنی
87-مریم کریم بیگی,فعال مدنی
88-حسین مظفری,فعال کارگری
89-بهزاد قوامی,فعال صنفی معلمین
90-احمد ایران پناه,معلم
91-آدینه بیگی,فعال مدنی
92-حمید پرویز,معلم
93-وحید میرشکار,معلم
94-اسکندر لطفی,فعال صنفی
95-جمیله یمودی,بازنشسته فرهنگی
96-داوود عباسی,معلم
97-علی رضوانی,معلم
98-لیان درویش,معلم
99-سید مجیب ازاد,معلم
100-مجید صالحی,فعال کارگری
101-اصلان جعفری دودران,کارگر ذوب آهن
102-زهرا یزدان پناه,معلم
103-محمد امیرخیزی,شغل ازاد
104-دانیا ایمانی,فعال مدنی
105-علی اکبر پروشی,معلم
106-علیرضا الفتی,فعال کارگری
107-لیلا صومعه،معلم
108-فرحناز حیدری,معلم,کارشناس ارشد جامعه شناسی
109-ابوذر بهشتی لنگرودی
110-صباح ویسی, فعال مدنی
111-طاهره شعبانی,فعال مدنی
112-راحله راحمی پور
113-سارا سیاهپور,فرهنگی
114-سعید شهرکی محمدی,فعال کارگری
115-محمدرضا بهنام نژاد,فعال صنفی
116-مرضیه اسمار,دانشجوی علوم سیاسی
117-سامان فهیمی- فرهنگی
118-رضا خندان,فعال مدنی
119-فرهاد حیدری,مسیول کمپ ترک اعتیاد
120-شیدا شمس-معلم
121-اقبال فرجی-معلم
122-فاطمه غلامی-معلم
123-آرام دادآفرید,معلم
124-تحسین مصطفی-معلم
125-ارام محمدی،معلم
126-ناصر هبکی,معلم
127-ابراهیم پرتوی,بازنشسته اموزش و پرورش
128-مجید کریمی سیف اباد,معلم و فعال صنفی
129-اسعد سهرابی,فرهنگی
130-ابوالفضل جلیلوند,معلم
131-نسترن توکلی,نقاش
132-ولی حکیمیان,مهندس معدن
133-مرتضی آقابیگی,معلم
134-افسانه معصومی,نمایندگی بیمه
135-مرتضی رضایی,معلم
136-عباس معماریان,کارمند بازنشسته
137-علی محمدیان,نقش ساختمان
138-رضا حیدری,فعال مدنی
139-صهیب نادری,فعال مدنی
140-محسن رضوی,بازنشسته فرهنگی
142-داود صالحی,بیکار
143-روح الله صابریان,معلم
144-علیرضا علم شاه بیگی,معلم
145- آرام محمدی، معلم
146-منصور حسن پور معلم
147-پروین سلیمانی,معلم
148-علی پیروز,عصو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان البرز
149-محمد مهدوی فر,فعال سیاسی
150-حسن اعظمی,معلم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر