جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۶ آذر ۹, پنجشنبه

داستان حقوق اقلیتها در نظام ولایت فقیه

لينك به منبع:
شورای نگهبان ارتجاع

شورای نگهبان ارتجاع


شورای نگهبان رژیم عضویت یکی از اعضای شورای فرمایشی شهر یزد را به‌علت زرتشتی بودن لغو کرد. این قضیه عمق گنداب ارتجاع خمینی را که هیچ حقی برای هموطنانی که پیرو مذاهب دیگر هستند، قائل نیست به معرض نمایش گذاشت و یک بار دیگر اثبات کرد که شرکت در همه نهادهای این فاشیسم مذهبی تا کجا نامشروع است. افشای این واقعیت دلسوزان این نظام اهریمنی را در رسانه‌ها و بعضی نهادهای رژیم به تب و تاب انداخته است که یک جوری این فضاحت را جمع‌وجور بکنند، از جمله روز هشتم آذر در مجلس ارتجاع این قضیه مورد بحث قرار گرفت و بعضی از اعضای مجلس تلاش می‌کردند آب رفته را به جوی برگردانند، حرفها و استدلالهایشان بیش از هر چیز تلاش برای بزک چهره نظام بود. مثلاً
محمودزاده عضو مجلس ارتجاع گفت: «ما داریم هزینه بسیار زیادی را به نظام اسلامی و به ایران با این مسأله تحمیل می‌کنیم و در سطح بین‌المللی و افکار عمومی باید جوابگو باشیم» (رادیو فرهنگ-8آذر)

و یا علی مطهری نایب رئیس مجلس ارتجاع در همان جلسه به واقعیت دیگری اذعان کرد و گفت: «استناد به سخن امام... می‌کنند در سال 58 که امام آنجا می‌فرمایند که گروه‌های زیادی خیلی اصرار بر مسأله شوراها دارند مراقب باشید که اینها می‌خواهند افراد خودشان را در این شوراها قرار بدهند و صحبت از احزاب و گروه‌های سیاسی می‌کنند و بعد می‌گویند که اعضای شوراها باید مسلم باشند این روشن است که نظر امام با توجه به شرایط آن روز کمونیستها و منافقین و اینها بوده نه اقلیتهای مذهبی...»

ملاحظه می‌کنید که نگرانی اعضای مجلس ارتجاع چیست؟ حرفشان در تقبیح این رفتار فاشیستی نیست بلکه همه دلواپس انعکاس اجتماعی و بین‌المللی آن هستند. و «همه با هم» در تلاشند تا چهره نظام را از لوث این اقدام خود ساخته مبرا جلوه دهند.

اما در حرفهای علی مطهری نایب رئیس مجلس ارتجاع یک نکته قابل‌ توجه دیگر هم هست و آن این است که وقتی خمینی گفت نباید بگذارید «افراد غیرمسلم» وارد شوراها بشوند، منظورش سیاسی بود و اساساً هم مجاهدین مورد نظر بودند، منتها ناچار بود به آن رنگ و لعاب مذهبی و اسلامی و غیراسلامی بزند. این موضوع را یک عضو دیگر مجلس ارتجاع روشنتر کرد و نشان داد که چرا در حال حاضر آنان به دست و پا افتاده‌اند که شاید این تصمیم را برگردانند.

عثمانی عضو مجلس ارتجاع در جلسه علنی 8آذر گفت: «در شرایطی که استکبار جهانی و ایادی آن کشور ما را به عدم رعایت حقوق‌بشر معرفی می‌کنند چرا ما باید (چنین) کاری بکنیم... این شرایطی که متأسفانه پیش آمد و به‌نظر من با عقلانیت در تضاد بود با این اصلها به‌نظر من در تضاد خواهد بود شوراها عمدتاً در امور خدمات شهرداریها مصوبه دارند... من خواهشم این است که قدری با عقلانیت قدری در مطابقت با قانون و قدری به شیوه‌ای عمل بکنیم که فردا در بیرون کشور و در آن ور مرزها کسانی که همه جوره می‌خواهند نظام ما را حاکمیت ما را و اسلام ما را تخریب بکنند تضعیف بکنند ما به دست خودمان بهانه دست اینها ندهیم» (رادیوفرهنگ – ۸آذر).

بله درد مشترک ایادی حکومتی یکی بیشتر نیست، این‌که در شرایط حساس و خطرناکی که رژیم در آن گیر کرده و بحث حقوق‌بشر هم روی میز آمده، کسانی که آن طرف مرز هستند، یعنی مجاهدین مبادا از این به‌عنوان سند و مدرک دیگری در افشای ماهیت ضدبشری رژیم و محکومیت جهانی آن استفاده کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر