جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۹, جمعه

انعکاس رسانه‌ها از نمایش انتخابات - سی.ان.ان از تهران:‌ همه کاندیداها از درون این نظام و از یک فرقه هستند

لينك به منبع:
سی.ان.ان از تهران

سی.ان.ان از تهران


خبرنگار سی.ان.ان روز جمعه 29اردیبهشت 96 در گزارشی از تهران گفت:‌ «این انتخابات خیلی مهمتر از سالهای قبل است زیرا این بار، موضوع تنها بر سر 4سال آینده نیست بلکه بر سر دهه‌های آینده است. هر کسی که به ریاست‌جمهوری انتخاب شود، خواه یک کاندیدای مدره‌تر باشد یا محافظه کارتر، تا حد زیادی دیکته خواهد کرد که چه کسی رهبر این رژیم باشد.
 وی افزود روحانی به‌عنوان کاندیدایی بر سر کار آمد که قرار بود میانه‌روتر باشد اما در مسائل حقوق‌بشری اینگونه نبود. حتی با وجودیکه تحریمات کاسته شدند و تحت نظارت او توافق اتمی صورت گرفت، اقتصاد و نرخ بیکاری در آن کشور هنوز یک مشکل جدی است.
 خبرنگار سی.ان.ان افزود:‌ اگر شما با منتقدان این رژیم صحبت کنید... به شما خواهند گفت که این تماماً یک انتخابات دغلکارانه و تقلبی است، یک نظام و سیستم تقلبی است زیرا همه کاندیداها باید توسط شورای نگهبان تأیید شوند، همه کاندیداها از درون نظام هستند. بنابراین، خواه روحانی یک ذره اصلاح‌طلب تر باشد یا نه، همه آنها در داخل همان نظام هستند و همه آنها از یک فرقه ساخته شده‌اند که آن هم فرقه جمهوری اسلامی است. من زیاد شنیده‌ام و سعی کرده‌ام... با کسانی صحبت کنم که هنوز صحبت از تغییر رژیم می‌کنند یا صحبت از فشار آوردن و یافتن راههایی برای افشای این رژیم در مورد مشکلات واقعی که در داخل جامعه وجود دارد می‌کنند. سرکوب خبرنگاران، نویسندگان و وبلاگ نویسان ادامه دارد. مردم تنها به‌خاطر یک کار در فیس‌بوک به زندان می‌افتند.
 وی افزود:‌در حالیکه ایران یک کشور عربی نیست، اما به‌طور واقعی پیشگام بهار عرب بود. در سال 88 وقتی آن جوانان در ایران بعد از جریان انتخابات به خیابانها آمدند، داشتند به جهان می‌گفتند ما بر دولت خود چیره شده‌ایم، بر این نظام سبقت گرفته‌ایم و خواهان یک چیز متفاوتی هستیم.. متأسفانه از ایرانیان در سال 88 حمایتی به‌عمل نیآمد و به تغییری که می‌خواستند، دست نیافتند اما این بدان معنی نیست که این گرایش، در نهان این جمعیت 75 میلیونی، دیگر وجود ندارد.
 وی در پایان گفت به نظر می‌رسد حتی با روحانی، اوضاع به همان منوال خواهد بود زیرا او فقط دکور این رژیم بود و طبعاً خامنه‌ای نقش خیلی مهمتری دارد.
  آسوشیتدپرس:‌ مقامهای رژیم ایران نگران تنش و خشم مردم هستند
آسوشیتدپرس از تهران خبر داد
رأی‌گیری در تهران شروع شده است.
برای 56میلیون واجد رأی در ایران موضوعات اقتصادی اولویت دارد.

مقامهای دولتی نسبت به بالا رفتن تنش و خشم مردم نگران هستند به‌خصوص به‌دنبال انتخابات مورد منازعه2009 که محمود احمدی‌نژاد روی کار آمد. در آن انتخابات، ایران شاهد قیام بود. قیامی که منجر به دستگیریها و کشتار گسترده گردید.

خامنه‌ای چند روز قبل به هر کسی که قیام را دامن بزند هشدار داد و گفت قاطعانه سیلی خواهد خورد.

روزنامه عکاظ: انتخاب بین شیطان بزرگ و گزینه خونریزی... روحانی یا رئیسی
 روزنامه عکاظ چاپ عربستان در شماره امروز خود، جمعه 29اردیبهشت 96 با درج مقاله‌ای به ارزیابی نمایش انتخابات در ایران پرداخته و می‌نویسد که فقط خامنه‌ای است که می‌داند کدام یک رئیس‌جمهور خواهد شد. هر دوی آنها شاگردان نجیبی در مسیر تروریسم و دجالگری غرقه در خون در ایران هستندد.​​​​​​​​​​​​

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر