جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۵ آذر ۲۲, دوشنبه

پیام مریم رجوی به اجلاس «دولت جدید و گزینه‌های سیاست ایران» در سنای آمریکا

لينك به منبع:
مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران

مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران


واشینگتن دی.سی – روز ۱۸ آذر سناتورهای ارشد و مقامات سابق امنیت ملی آمریکا در یک جلسه بریفینگ در تالار کندی در سنای آمریکا، ضمن محکوم کردن نقض گسترده حقوق‌بشر در ایران و دخالت‌های رژیم آخوندی در منطقه، بر ضرورت اتخاذ یک سیاست قاطع علیه دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران تأکید ورزیدند.
 
این بریفینگ با عنوان «دولت جدید آمریکا و گزینه‌های سیاست در قبال رژیم ایران» توسط جوامع ایرانی مقیم آمریکا برگزار گردید که در آن، سناتور جان مک کین، جمهوریخواه از آریزونا و رئیس کمیته قوای مسلح سنای آمریکا، سناتور رابرت منندز، دموکرات و عضو ارشد کمیته روابط خارجی سنا، سناتور سابق جوزف لیبرمن، اولین وزیر امنیت داخلی آمریکا و فرماندار پنسیلوانیا، تام ریج و سفیر میچل ریس، مدیر سابق سیاست‌گذاری در وزارت‌خارجه آمریکا سخنرانی کردند.
در این جلسه شماری از اعضای هیأتهای دیپلوماتیک مستقر در واشینگتن و رسانه‌های گروهی آمریکایی و بین‌المللی حضور داشتند.

مریم رجوی در پیامی به این جلسه که از طریق ویدئو پخش شد، گفت:
دوستان گرامی،
در آستانه فرارسیدن کریسمس، تولد مسیح، پیام‌آور صلح و دوستی، و سال نو میلادی، برای همه شما، که در جلسه امروز، گرد آمده‌اید، سلامتی و خوشبختی را آرزو می‌کنم.
مقدمتاَ مایلم تشکرات قلبی خودم را از اعضای سنا و کنگره ایالات متحده و شخصیت‌های عالیقدر حاضر به‌خاطر مواضعشان در حمایت از آرمانها و مبارزه مردم ایران برای آزادی، دموکراسی و حکومت قانون ابراز دارم. همچنین از نمایندگان منتخب مردم آمریکا، به‌خاطر حمایت‌شان از مبارزان آزادی در اشرف و لیبرتی و تلاش برای دور کردن آنها از خطر و انتقالشان به اروپا صمیمانه قدردانی می‌کنم.
تجربه ۳۷ سال حاکمیت ویرانگر و خونریز آخوندها در میهن من نشان داد که هیچ میزان امتیازات سیاسی و اقتصادی، از جیب مردم ایران، تغییری در عمکردها و سیاستهای این رژیم در داخل و خارج ایران، ایجاد نکرده است، به عکس، وضعیت در تمامی زمینه‌ها به‌شدت رو به وخامت گذاشته است.

در دوران ریاست‌جمهوری روحانی به‌اصطلاح میانه‌رو، بیش از 26۰۰نفر اعدام شده‌اند که به گفته ملل متحد، بالاترین رقم اعدامها ظرف ۲۵ سال گذشته بوده است. برای ایجاد جو رعب و وحشت در جامعه، رژیم آخوندی شمار کثیری از قربانیان در ملأعام بدار می‌آویزد. حداقل ۷۰ زن در دوران روحانی اعدام شده‌اند.
به‌رغم تخفیف تحریمها، و انتقال مبالغ هنگفتی پول نقد به خزانه آخوندها اقتصاد ایران از رکود رنج می‌برد. فساد اداری و دولتی و دزدیهای نجومی توسط مقامات دولتی انتهایی ندارد. اقتصاد ایران تحت سلطه خامنه‌ای، ولی‌فقیه رژیم و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. فقط آنها هستند که از تجارت با ایران سود می‌برند و نه مردم ایران.
رژیم آخوندی با سرپیچی از قطعنامه ۲۲۳۱شورای امنیت، به آزمایش‌های موشکی بالستیکی خود ادامه داده‌است.
در سطح منطقه نیز، رژیم آخوندی با تمام قوا درصدد حفظ دیکتاتور جنایتکار سوریه است. در حال حاضر، بیش از ۷۰ هزار تن از پاسداران و مزدوران‌شان در کشتار مردم بی‌دفاع سوریه و به‌ویژه شهر حلب، شرکت دارند. این روزها، رژیم صحبت از ایجاد پایگاههای دریایی در یمن می‌کند و به سیاستهای تفرقه‌افکنانه خود در عراق ادامه می‌دهد.
در چنین شرایطی، مقابله با بنیادگرایی و افراطی‌گری تحت نام اسلام اعم از شیعه یا سنی از مقابله با رژیم ایران به‌عنوان پدرخوانده بنیادگرایی اسلامی و تروریسم می‌گذرد. به عبارت دیگر، مبارزه با داعش از مقابله با این رژیم، جدا نیست. به هر میزان که رژیم آخوندی از منطقه عقب رانده ‌شود، به مضمحل شدن داعش نزدیک‌تر می‌شویم.
تنها راه تغییر دموکراتیک، تکیه بر مردم ایران و مقاومت سازمانیافته آنهاست. مقاومت ایران سال‌هاست با تمام قوا برای تحقق این مهم می‌جنگد و ما امیدواریم کنگره آمریکا به حمایتش از مردم ایران در مبارزه‌شان برای یک ایران آزاد ادامه دهد.
پرونده نقض فاحش حقوق‌بشر در ایران، به‌ویژه قتل‌عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ باید به شورای امنیت برای اتخاذ مجازاتٰ‌های لازم‌الاجرا ارجاع گردد. بساط اتمی و موشکی رژیم که علیه منافع مردم ایران است و باید برچیده شود، آخوندها از سوریه، عراق، باید اخراج شوند و سپاه پاسداران باید در لیست سازمانهای تروریستی قرار گیرد.
مردم ایران با بیش از یک قرن مبارزه برای دموکراسی و آزادی، شایسته حکومتی هستند که حقوق بنیادین آنها را مورد احترام قرار دهد. این حقوق شامل آزادی بیان، انتخابات آزاد، حقوق برابر زن و مرد و اقلیت‌های مذهبی و قومی می‌باشند. چنین ایرانی پیام‌آور صلح و آرامش در منطقه خاورمیانه است.
این چشم‌اندار ما برای ایران فرداست.
متشکرم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر