جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۵ خرداد ۸, شنبه

۲۰هزار مسأله قضایی که حوزه برایش پاسخی ندارد!


حوزه های آخوندی رژیم

حوزه های آخوندی رژیم


”امروز برخی آمارها گزارش می‌دهد که در حوزه قوه قضاییه 20هزار مسأله وجود دارد که فقه برای آن جوابی نداده است“... اینها بخشی از سخنان علی خمینی نوه خمینی است که روز 6خرداد 95روزنامه حکومتی ابتکار از او نقل کرده است. اعتراف به درماندگی فقه آخوندی در برابر مسائل قضایی که بخش مهمی از مسائل اجتماعی است، آنهم از طرف نوه خمینی نکته بسیار مهم و اعتراف قابل توجهی است. زیرا پدربزرگ جنایتکارش مدعی بود فقه آخوندی ”برای تمام زندگی انسان از روزی که متولد شده تا موقعی که وارد قبر می‌شود دستور و حکم دارد. اسلام برای انسان حتی پیش از آن که نطفه‌اش منعقد گردد تا پس از مرگ، قانون تربیتی وضع کرده است“ (نقل قول از خمینی، سایت مؤسسه تنظیم و نشر آثار خمینی – مبانی تعلیم و تربیت از دیدگاه خمینی).
37سال از آن ادعاها گذشته و رژیم آخوندی به جزئیترین مسائل زندگی مردم هم وارد شده اما حالا با فضاحت تمام، نوه خمینی دجال، به پاسخ نداشتن، نه برای یک مسأله و دو مسأله و 10 مسأله، بلکه 20هزار مسأله فقط در حوزه قضا اعتراف می‌کند و به عبارت دیگر وضعیت داخلی حوزه‌ها را بازتاب می‌دهد.
واقعیت این است که خامنه‌ای از وضعیت درونی حوزه‌ها و این‌که در کنترل و هژمونی او نیست خبر دارد که در ماه چندین نوبت از سکولاریزه شدن حوزه‌های علمیه ابراز وحشت می‌کند. حالا دیگر حتی طلبه‌های مخالف خامنه‌ای در برابر باندهای چماقدار او زد و خورد می‌کنند. آن‌گونه که در حوزه علمیه کمالیه خرم‌آباد در هفته گذشته اتفاق افتاد. حالا دیگر خروج از سیطره ولایت‌فقیه به یک جریان در حوزه‌ها تبدیل شده است. حالا دیگر خامنه‌ای عمامه‌اش را چسبیده که در حوزه‌ها آن را بلند نکنند. کمتر از سه ماه پیش در دیداری با گروهی از آخوندها و طلاب ریزه‌خوارش به خطر برون‌رفت حوزه‌ها از دایره سلطه‌اش هشدار داد و در حالی که رژیم را ” انقلابی“ می‌نامید گفت: ”اگر بخواهیم نظام اسلامی هم‌چنان «اسلامی و انقلابی» بماند باید حوزه علمیه، « انقلابی» بماند زیرا اگر حوزه علمیه انقلابی نماند، نظام در خطر «انحراف از انقلاب» قرار خواهد گرفت“. (سایت دفتر خامنه‌ای 25اسفند 94)
واقعیت این است که ایدئولوژی ارتجاعی ولایت‌فقیه در برابر توفان تحولات اجتماعی درمانده و درهم شکسته شده و نه تنها به ”20هزار مسأله قضائی“ بلکه دهها برابر آن، در برابر بن‌بستها و مشکلات فزاینده اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دست و پا می‌زند و هیچ راه گریزی هم جز سرنگونی آن برای حل مشکلات اجتماعی متصور نیست.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر