جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۶ آبان ۲۱, یکشنبه

گفته‌ها و ناگفته‌ها از میان روزنامه‌های حکومتی یکشنبه ۲۱آبان

لينك به منبع:
رسانه هاى حكومتى

رسانه هاى حكومتى

عنوانهای صفحات اول روزنامه‌های حکومتی در روز یکشنبه 21آبان نمایشگاهی است از بحرانهای داخلی نظام از جمله مخاصمات درون باندها و بین باندهای حاکم، بحرانهای منطقه‌یی و جهانی
آرمان: لاریجانی و رئیسی برای اصلاح‌طلبان تفاوتی ندارند
آرمان: تداوم حمایت بیت هاشمی از روحانی

ابرار: تیلرسون مدعی شد:‌احتمال دارد موشک شلیک شده به ریاض متعلق به ایران باشد

جوان: پیشنهاد بی‌شرمانه موشکی!

خراسان: توافق پوتین و ترامپ در مورد سوریه

سیاست روز: اروپا تسلیم فشار آمریکا می‌شود

عصرایرانیان: روحانی: در مؤسسات مجاز سپرده‌گذاری کنید – مردم: مؤسسه مجازتان هم قابل اعتماد نبود!

همدلی: پرستاران و کارکنان بیمارستانها به ناامنی شغلی و وضعیت نا مساعد حقوقی اعتراض کردند

عنوان مشترک روزنامه‌های هر دو باند حاکم به اظهارات روحانی در جلسه سران سه قوه نظام بر می‌گردد که برای رسانه‌های باند رقیب خط‌ و نشان کشیده است:

اطلاعات: روحانی در پایان نشست سران ۳قوه: رسانه‌ها و تریبون داران بذر تردید و یاس نپاشند

جوان: روحانی: همه هوشیار باشند در زمین دشمن بازی نکنند

حمله به احمدی‌نژاد در روزنامه‌های حکومتی حکایت از تشدید شکاف در بدنه نظام دارد:

آرمان: مرتضی الویری: زمان احمدی‌نژاد 340میلیارد تومان فاقد سند وجود دارد

ابرار: ۶۶هزار پروژه نیمه کاره میراث بزرگ احمدی‌نژاد برای دولت!

ابتکار: پزشکیان: رسانه‌هایی که از احمدی‌نژاد تمجید می‌کردند مقصر هستند

سفر هیأت 70نفره اتحادیه اروپا و ملاقاتشان با سران رژیم تیترهای متفاوتی در روزنامه‌های باندهای حاکم دارد:

اطلاعات: جهانگیری: اروپا حساب ویژه‌یی برای همکاری با ایران باز کند

جوان: دفتر اروپا به هیچ‌وجه نباید در ایران فعال شود

قدس: آزاد راه تجاری یکطرفه به سود اروپا

شروع: با مشارکت 19کشور اروپایی کلید خورد:‌ورود قاره سبز به چرخه کشاورزی ایران

سیاست روز: اروپا تسلیم فشار آمریکا می‌شود

روزنامه‌های باند علی خامنه‌ای اظهارات محمدجواد لاریجانی علیه اتحادیه اروپا را که در ابراز وحشت از بازگشایی دفتر این اتحادیه و تشدید نظارتهای حقوق‌بشری بر رژیم بیان شده انعکاس داده‌اند. در کانون این ابراز وحشت ها سوز و گداز از نقش مقاومت ایران در محکومیتهای رژیم در مجامع جهانی قرار دارد:

جوان: دبیر ستاد حقوق‌بشر قوه‌قضاییه: دفتر اروپا به هیچ‌وجه نباید در ایران فعال شود
دبیر ستاد حقوق‌بشر جمهوری اسلامی ایران در واکنش به گزارش اخیر عاصمه جهانگیر گفت: ایشان در این گزارش علاوه بر منافقان از کسانی که در انفجار‌های مربوط به پژاک و در سیستان و بلوچستان دست داشته‌اند به‌عنوان مدافعان حقوق‌بشر حمایت کرده است و ما نفهمیدیم این بشری که دارد کشته می‌شود، حقوقش کجاست؟!
وی تأکید کرد: از سوی دیگر ایشان دفاع جانانه‌ای از (مجاهدین) به‌عنوان مدافعان حقوق‌بشر داشته است. به نظرم این موضع به هیچ‌وجه قابل‌قبول نیست.

وطن امروز: گزارشی درباره اهداف اتحادیه اروپایی از تأسیس دفتر در ایران
جاسوسخانه سبز
گروه سیاسی: هیأت 70نفره مقامات و فعالان اقتصادی اتحادیه اروپایی که گفته می‌شود 25نفر از آنان عالیرتبه هستند، روز گذشته وارد تهران شد تا در صورت مثبت بودن مذاکرات اقتصادی با تهران، وعده تأسیس دفتر اتحادیه قاره سبز در ایران را بگیرد
هر چند دولت تلاش می‌کند با دادن امتیازات سیاسی به طرف اروپایی، مقدمات تعاملات تجاری و اقتصادی را با اتحادیه اروپایی فراهم کند اما تجربه برجام نشان می‌دهد حتی با اعطای امتیازاتی اینچنینی اروپا حاضر به همکاریهای اقتصادی ویژه‌یی با ایران نیست. با این حال، تأسیس دفتر اتحادیه اروپایی در تهران این امکان را برای کشورهای اروپایی فراهم می‌کند که با استفاده از مصونیت و مزایای دیپلوماتیک، پوششی وسیع‌تر برای تاثیرگذاری بر سیاستهای ایران با ارتباط‌گیری با جریانهای سیاسی و ایجاد اپوزیسیون درون نظام داشته باشند. این وعده دولت البته واکنش‌هایی را نیز به‌دنبال داشته است. روز گذشته محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق‌بشر قوه قضاییه استراتژی پارلمان اروپا برای این دفتر را متفاوت از آنچه در ایران درباره آن تصور می‌شود، دانست و گفت: وظیفه این دفتر حمایت از نیروهای سکولار، عوامل فتنه 88و همجنس‌بازها در ایران است.

روزنامه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع باند رقیب و رسانه‌هایش را برای پیگیری جامهای زهر موشکی و منطقه‌یی مورد حمله قرار داده و تداوم مذاکرات با اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرده‌اند:

جوان: شوالیه‌های ماکرون
رئیس‌جمهور فرانسه که ظاهراً در پروسه تقسیم کار میان اتحادیه اروپا و آمریکا وظیفه زمینه‌سازی برای برجام موشکی و تعدیل راهبردهای منطقه‌یی ایران را بر عهده دارد، در جریان سفر به امارات در واکنش نسبت به دفاع انصارالله از مردم مظلوم یمن بدون ارائه هیچ سندی با ادعای این‌که موشکهای شلیک شده به سمت عربستان به‌وضوح ایرانی است، اظهار می‌دارد نگرانی‌های شدیدی درباره ایران وجود دارد که باید درباره آن مذاکره کنیم. او که ظاهراً در حال برنامه‌ریزی برای سفر به ایران است، پا را فراتر از این گذاشته و با استناد به مذاکرات هسته‌یی مطرح می‌کند که در صورت نیاز باید تحریم‌های جدیدی علیه ایران در این عرصه اعمال شود... فراتر از اهداف آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در زمینه‌سازی برای این مذاکرات و دستاوردهایی که برای آنها دارد، مواضع عوامل رسانه‌یی و برخی جریانهای داخلی برای بسترسازی و توجیه فشارها و تهدیدات آنهاست که متأسفانه در عین بهره‌گیریهای دشمنان، در تضعیف و تخریب روحیه نیروهای داخلی و توده‌های مردم نقشی اساسی دارد که شاید در عرصه مذاکرات هسته‌یی در این منظر هزینه‌های سنگینی بر نظام متحمل شد.
مشابه همان مواضع این روزها در مورد بحث موشکی در داخل مطرح می‌شود. روز گذشته روزنامه زنجیره‌یی آرمان، که به انعکاس مواضع مشوش در میان رسانه‌ها شهره است، در مطلبی تحت عنوان «اروپایی‌ها خواهان مذاکرات موشکی» به قلم یکی از اعضای کارگزاران، تلاش کرده است با محق جلوه دادن اروپایی‌ها در تحمیل مذاکرات موشکی، عملاً بر القائات آنها نسبت به اتهاماتی که در مورد اقدامات طبیعی ایران در ارتقای توان موشکی دنبال می‌کنند، صحه بگذارد و نهایتاً ایران را به پذیرش برجامی دیگر توصیه کند... نکته نگران‌کننده در این نوع نگارش‌ها، در بزرگ نمایی توان دشمن، تضعیف روحیه مردم نسبت به احتمال جنگ و نهایتاً ایجاد ارعاب و تقویت گفتمان تسلیم است و این همان چیزی است که دشمن در سناریوی «تغییر از درون» دنبال می‌کند و سوگمندانه باید گفت که متأسفانه برخی از رسانه‌های جبهه اصلاحات این روزها نقش اصلی را در تخریب روحیات مردم در القای شرایط جنگی بازی می‌کنند و البته پازل دشمن را تکمیل می‌کنند.

جوان: پیشنهاد بی‌شرمانه موشکی!
جناح اصلاح‌طلب در زمانی که ماکرون پیش از سفر به ایران و در سفر به عربستان، «چماق موشکی» خود را بالا برده، به‌عنوان سرجوخه‌های دشمن دیرینه، نقش «هویج فرنگی» را به عهده گرفت و اروپا و عربستان را «در معرض آسیب و لطمه جدی از سامانه موشکی ایران» معرفی می‌کند و پیشنهاد مذاکره موشکی می‌دهد تا خطر جنگ از سر ما رفع شود (!) شگفتا از چنین‌ سخیف، بزدلانه و بی‌شرمانه بودن که حتی روی شاه سلطان حسین را سفید می‌کنید. مگر شما یک بار با برجام سایه جنگ را از سر ملت بر نداشتید؟! چرا موضعی می‌گیرید که حتی خود سعودی‌ها چنین صریح افاده‌ای نداشته‌اند. آیا انتشار چنین مطلب سخیفی در یک روزنامه وابسته اصلاح‌طلب «تهدید امنیت ملی» نیست؟! آیا از رئیس‌جمهور محترم که اخیراً مواضع محکم موشکی گرفته‌اند، انتظار نمی‌رود که از این به ظاهر حامیان دولت بخواهند در زمین دشمن بازی نکنند؟!
درست در روزی که رئیس‌جمهور با هشدار درباره توطئه‌های جدید دشمن، رسانه‌ها و صاحبان تریبونها را خطاب قرار داد که «هوشیار باشند در زمین دشمن بازی نکنند» روزنامه اصلاح‌طلب آرمان در سرمقاله خود در قامت سرباز اروپایی‌ها و خاصه فرانسوی‌ها ظاهر شد و با رویکردی منفعلانه برجام موشکی را کلید زد و نوشت: «بهتر است با آغاز مذاکره (موشکی) خطر جنگ و تحریم را از سر بگذرانیم.» نویسنده برای ادعای وطن‌فروشانه خود البته توجیه هم آورده و گفته است: «اگر مذاکره نکنیم ممکن است که اروپایی‌ها مواضع تند و تیز آمریکایی‌ها را در این مورد همراهی کنند!»

در روزنامه‌های باند حسن روحانی و روزنامه‌های همسو با او رسانه‌های باند خامنه‌ای به‌ویژه کیهان مورد حمله قرار گرفته است، در این حملات ضمن تأکید بر تهدید جنگ، تلویحا از خط زهرخوران منطقه‌یی دفاع کرده‌اند:
ایران: حتی با گذر از نگاهی امنیتی و اطلاعاتی، می‌توان سرشاخه‌هایی یافت که در راستای «امیدزدایی»، هماهنگ گام برمی‌دارند و به‌ پیش می‌روند؛ اقداماتی که اگر‌چه مخالفان نظام انجام می‌دهند اما سرنخ‌ها و اطلاعات و مواد لازم آن گاهی توسط مدعیان رادیکال حامی نظام پخته می‌شود.
استراتژیِ امیدزدایی با دو بازویِ قرینه اجرایی می‌شود؛ از یک طرف ناامید کردن جامعه با تقویت بی‌اعتمادی نسبت به مقامات جمهوری اسلامی و همزمان «آفریدن امید کاذب»، به ظاهر در حمایت از این مقامات. این استراتژی هم‌چون ویروسی سه‌زمانه گذشته، امروز و آینده را در برمی‌گیرد و هم‌چون موریانه تمامی ستونهای نظام سیاسی و اجتماعی را از درون تهی و پوچ می‌کند که ناگهان فقط از ستونهایی به ظاهر سالم و بانشاط، پوسته‌ای می‌ماند و در یک لحظه فرو می‌ریزد. در این استراتژی، تر و خشک با هم می‌سوزد و اصلاً تفاوتی میان این جناح و جریان و آن جبهه و حزب نیست؛ غالب جریانها هدف هستند.

مردم سالاری: پس از آن که یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی‌ یمن، یک فروند موشک بالستیک دوربرد از نوع «برکان اچ 2» را در پاسخ به حملات دولت عربستان به یمن، به سمت فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ریاض شلیک کرد، رژیم سعودی انگشت اتهام را مثل همیشه به جانب ایران گرفت. در جواب این اتهام واهی دستگاه دیپلوماسی و فرماندهان ارشد نظامی، به درستی و مستند هر گونه دخالت ایران را رد کردند و این عوارض را به روابط عربستان و یمن مربوط دانستند. در چنین فضایی، در عین بی‌بصیرتی با بازی ناآگاهانه در میدان رژیم سعودی، روزنامه‌ای با عنوان درشت، دوبی را مقصد و هدف موشکهای بعدی دانست و با این «گرادادن» ناشیانه و هیجانی، عالی و دانی آشنایان به سیاست را در حیرت فرو برد چرا که در این موقعیت حساس و با وجود نزدیکی تفکر این روزنامه به مراکز قدرت و تصمیم‌گیری، ایران را در حال و آینده، متحمل هزینه‌های سنگین و کمرشکنی خواهد کرد چرا که حکایت «‌آش نخورده و دهن سوخته است» و دنباله‌ همان تفکری است که تاثیر آن به حمله به سفارت انگلیس انجامید و اروپا درهای خود را به روی ما بست و نیز آن برگ برنده را پس از حمله و به آتش کشیدن سفارت و کنسولگری عربستان در اختیار آل‌سعود قرار داد، تا در عرصه بین‌المللی به سود بسیار خود و هزینه‌های بسیار سنگین ما، در هر موقعیتی جولان دهد.
در حالی که اگر نویسنده‌ این عنوان، درایت داشت و از اوضاع منطقه و سیاست حاکم بر جهان باخبر بود، هرگز به خود اجازه نمی‌داد که با تهور شخصی و خصلتی، تکذیب دستگاه دیپلوماسی و فرماندهان ارشد نظامی را نقض نماید و چنین وانمود کند که اراده‌ فراتر تصور در کشور ما چنین می‌خواهد. این روزنامه و تفکر حاکم بر آن باید بداند که ایران ملک طلق او نیست که هر سازی که می‌خواهد از در دیگرش بزند. اگر می‌دانست که در گذشته چه کرده است و پیش‌بینی‌های هدفدارش چه بر سر ایران آورده است، این چنین‌ گرا نمی‌داد... اگر با حدت ذهن با الفبای قضایای در حال وقوع آگاه بود و می‌دانست که برای لبنان و محور مقاومت، چه محور شرارتی از مثلث آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان تشکیل شده و چه خوابی برای تحریک ارتش لبنان علیه حزب‌الله دیده‌اند، چنین اشتباهی مرتکب نمی‌شد.
حقیقت امر آن است که چنین تفکری و استنباطی از اوضاع منطقه و جهان، خواب خوشی است که ما را تنها و بی‌یاور، در برهوت دسیسه‌ها رها خواهد کرد.

در روزنامه‌های حکومتی یکشنبه به گوشه‌هایی از پیامدهای کارنامه حاکمیت ننگین آخوندی در عرصه اجتماعی اذعان شده است:

روزنامه همدلی: ازدواج‌های ساندویچی در پیش است
دو سه روزی است کلیپی در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود که حکایت‌ از دغدغه‌های اجتماعی یک استاد مردم‌شناسی دانشگاه تهران دارد.
فیاض در این جلسه گفته است:
الان این ازدواج سفید بحرانی است که قشر متوسط دارد ایجاد می‌کند، بعد از آن ازدواج‌های ساندویچی است، یعنی رابطه جنسی ساندویچی. در ازدواج سفید طرفین چند مدت با هم هستند اما اگر قرار شد رابطه... سر خیابان انجام شود، چه کسی می‌خواهد آنها را بگیرد؟ چند نفر را می‌خواهند بگیرند؟ چند نفر را می‌خواهند اعدام کنند؟
حالا دیگر خانواده گران شده است چون سرمایه‌داری همه این‌ها را گران می‌کند، فقط اشراف می‌توانند در دوره سرمایه‌داری ازدواج کنند.
هنوز هم شما ببینید که در محور قدرت چه خبر است، بحثهای آقایان در محور قدرت چیست و بحثهای مردم چیست؟
جامعه‌شناسی باید خفه شود، علوم اجتماعی باید خفه شود، که خفه‌اش هم کردند، جای ما روان‌شناسی نشاندند با عرفان هم قاطی‌اش کردند. الآن نتیجه‌اش چه شد؟ الآن شده یک محافظه‌کاری اجتماعی و کسی بحث اجتماعی نمی‌کند.
کو عدالت؟ سخنرانانی همه در بحث انقلاب مانند شریعتی و بقیه، همه‌اش بحث عدالت بود و چه شد یکهو تبدیل شد به رستگاری شخص و همه‌اش در خواب و در بیداری و کی خواب دیده است کاکو؟ مملکت همه‌اش شد عرفان، هیچ‌کس روی زمین نبود، همه در آسمانها رفتند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر