جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۵ شهریور ۱۸, پنجشنبه

برلین: تظاهرات برای دادخواهی قتل‌عام ۶۷ - پیام ویدئویی مریم رجوی

لينك به منبع:
پیام ویدئویی مریم رجوی به تظاهرات ایرانیان آزاده در آلمان -جنبش دادخواهی قتل‌عام شدگان

پیام ویدئویی مریم رجوی به تظاهرات ایرانیان آزاده در آلمان -جنبش دادخواهی قتل‌عام شدگان


در پنجاه و یکمین سالروز تأسیس سازمان مجاهدین خلق ایران و همزمان با سومین سالگرد شهادت 52 مجاهد قهرمان در قتل‌عام 10شهریور 92 در اشرف، به دعوت اتحادیه جوامع ایرانی در آلمان یک گردهمایی و تظاهرات در میدان براندنبورگ ـ مرکز شهر برلین و خیابانهای اصلی این شهر با شرکت و سخنرانی نمایندگانی از مجلس فدرال آلمان و شخصیتهای حقوق‌بشری و نمایندگان جوامع ایرانی برگزار گردید. شرکت کنندگان و سخنرانان در این گردهمایی سازمان ملل متحد، خانم مرکل صدراعظم و دولت آلمان را فراخواندند که ضمن محکوم کردن قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال 67 و اعلام آن به‌عنوان جنایت علیه بشریت، اقدامات لازم برای طرح موضوع در شورای امنیت ملل متحد، به‌منظور تشکیل یک دادگاه بین‌المللی و محاکمه سران حکومت آخوندی را به‌عمل بیاورند.

پیام خانم مریم رجوی به تظاهرات ایرانیان آزاده در آلمان -جنبش دادخواهی قتل‌عام شدگان ۶۷- ۱۳شهریور۱۳۹۵


امروز، مردم ایران در یک دادخواهی بی‌امان، رژیم حاکم را با موجی از اعتراض و انزجار هدف قرار داده‌اند.
دوستان و یاران مقاومت،
شخصیت‌های آلمانی مدافع آزادی و دموکراسی در ایران!
به‌همه شما که برای دفاع از حقوق‌بشر قتل‌عام شده ایران در این تظاهرات حضور یافته‌اید، درود می‌فرستم. به ۳۰‌هزار گل سرخ انقلاب که داغ ننگ و تسلیم را بر دل خمینی و دژخیمانش گذاشتند و با نثار جانهای خود به آرمان آزادی مردم ایران وفا کردند، درود می‌فرستم. خونهای پاک و ارجمند آن یاران خاموش بعد از ۲۸‌سال کاخ ستم آخوندها را به‌لرزه در آورده است.
خمینی و خامنه‌ای می‌خواستند نسل مجاهدین را براندازند، اما به‌قول مسعود «زمین و تاریخ و فرهنگ و جامعه مجاهد‌پروری هست که به ما امکان می‌دهد در دامنش ستارگان شبکوب و راهگشا و پیشتاز را پرورش دهیم» . و چنین شد که این نسل، پابرجا ماند شکوفا شد و بزرگترین سرمایه مردم ایران برای آزادی گردید.
امروز، مردم ایران در یک دادخواهی بی‌امان، رژیم حاکم را با موجی از اعتراض و انزجار هدف قرار داده‌اند. در مقابل، آخوندهای حاکم بر ایران پنهان‌کاری را کنار گذاشته به‌طور رسمی از این کشتار دفاع می‌کنند. اما نه قادرند از نظر قانونی و سیاسی از این خونریزی عظیم دفاع کنند نه می‌توانند آن را از نظر فقهی و دینی توجیه کنند. کار آن‌ها پناه بردن به‌این توجیه وقیحانه است که اگر مجاهدین را نمی‌کشتیم قدرت و حکومت را از دست می‌دادیم.
بر همین اساس، مجلس خبرگان در بیانیه خود، نامه خمینی به منتظری را یادآوری می‌کند که «شما بعد از من کشور را از طریق لیبرال‌ها به‌دست مجاهدین می‌دهید» .
اما ما به‌آن‌ها می‌گوییم این‌همه کشتید و شکنجه کردید تا قدرت را در قبضه‌خود نگهدارید. اما همین قدرت را هم از دست خواهید داد و مردم ایران بر ویرانه‌های ولایت فقیه ، حاکمیت مردمی را خواهند ساخت. آن‌ها حتی جرأت نمی‌کنند متن حکم خمینی برای این جنایت بزرگ را در رسانه‌های خود درج کنند چرا که این حکم، چیزی نیست جز فرمان جنایت علیه بشریت که حتی با فقه ارتجاعی آخوندهای حاکم در تعارض است.
من خطاب به رژیم گفته‌ام و باز هم تکرار می‌کنم که اگر راست می‌گویید متن همین حکم را در تلویزیون رسمی خود منتشر کنید. اما جرأت آن‌را ندارند. به‌جای آن، خامنه‌ای از «چهره مبارک و نورانی امام» دفاع می‌کند، رفسنجانی از «نقش و جایگاه بی‌نظیر امام در تاریخ معاصر» تقدیر می‌کند و حرف وزیر دادگستری دولت روحانی، دژخیم پورمحمدی این است که ما:‌ «افتخار می‌کنیم دستور خدا را درباره منافقین اجرا کردیم» .
پس خوشا پایداری مجاهدین، خوشا ایستادگی مردم ایران، زیرا آخوندها را به‌چنان ذلتی کشانده‌اند که به‌زبان خود می‌گویند افتخارشان کشتار و خونریزی است. اما مردم ما در این اعتراف ننگین، آغاز فرو ریختن نظام ولایت فقیه را می‌بینند و چنین خواهد شد.
۲۸‌سال پیش که آخوندها به‌این کشتار دست زدند، دولتهای غرب سکوت کردند. پس از آن ماشین کشتار روانه خارج مرزهای ایران شد و مخالفان سیاسی را هدف قرار داد و حالا خاورمیانه و به‌خصوص سوریه را در گرداب خون فرو برده است.
حقیقت این است که میان فاجعه اعدامها در ایران و صدور جنگ و تروریسم از جانب ملاها به خاورمیانه و سایر کشورهای جهان رابطه مستقیمی وجود دارد.
تا وقتی که ماشین کشتار در ایران متوقف نشده و تا زمانی که مجاهدان اشرف و لیبرتی موشک‌باران و قتل‌عام می‌شوند و تا وقتی که مثل ماه گذشته ۲۵ زندانی‌سیاسی اهل سنت را اعدام جمعی می‌کند صدور بی‌ثباتی و ناامنی و آتش‌افروزی از ایران ادامه خواهد یافت.
از جانب مردم و مقاومت ایران از دولتهای غرب می‌خواهم بی‌اعتنایی به‌نقض حقوق‌بشر در ایران را بس کنند. تجارت دولتها و کمپانی‌های غرب با ایران که طرفی جز سپاه پاسداران ندارد، ممکن است سودآور باشد. اما در قدمهای بعد باید صرف مهار ناامنی و تروریسمی شود که همین رژیم سرچشمه آن است.
بنابراین از دولت‌های غرب به‌خصوص دولت آلمان می‌خواهیم از خواست مردم ایران حمایت کنند. خواست‌مردم ما، محاکمه خامنه‌ای و سایر سران رژیم به‌جرم قتل‌عام زندانیان‌سیاسی و ارتکاب جنایت علیه بشریت است.
از آلمان انتظار داریم که روابط خود با این رژیم را به‌توقف اعدام‌ها منوط کند و خواست مردم ایران برای تغییر رژیم را محترم بشمارد.
و سرانجام خطاب من به‌شما هموطنان عزیز است؛
به‌مردم آزاده ایران، و به‌اشرفی‌ها و اشرف‌نشانها در هرکجای ایران و جهان که هستند:
دادخواهی قتل‌عام شدگان را گسترش دهید و آن‌قدر بر این حق‌خواهی پایداری کنید و آن قدر بایستید و کارزار کنید تا جام زهر حقوق‌بشر را هم به‌حلقوم ولایت فقیه بریزید. این دادخواهی بخشی از مبارزه برای سرنگونی حکومت اعدام و شکنجه است و آن‌قدر ادامه و گسترش خواهد یافت که سرنگونی آخوندها را محقق کند. به شما و رنج و تلاش‌تان در این جنبش درود می‌فرستم. و از همه شما متشکرم.

معصومه بلورچی نماینده شورای ملی مقاومت ایران در آلمان:

امروز در پنجاه‌ویکمین سال بنیانگذاری سازمان پرافتخار مجاهدین خلق ایران از شکوفایی و سر به آسمان کشیدن این درخت تناور سخن می‌گوییم که به‌زودی با به زیر کشیدن رژیم ولایت‌فقیه آرمان آزادی مردم ایران را محقق خواهند کرد.
همان‌طور که خواهر مریم گفتند و این حرف دل همه خانواده‌ها و مادران داغدار شهدای قتل‌عام سال 67 است.
اکنون زمان آن است که بر سر قتل‌عام زندانیان‌سیاسی مجاهد و مبارز، یک جنبش دادخواهی را در هرجا و به‌هر‌شیوه ممکن گسترش دهیم.
این جنبش اعلام مجرمیت قطعی خامنه‌ای، ولی‌فقیه ارتجاع است. مجریان و مسئولان مستقیم کشتار را بی‌وقفه مورد حمایت قرار داده و هم‌اکنون نیز در بالاترین مناصب سیاسی و قضایی قرار داده شده‌اند.
ملل‌متحد و شورای امنیت باید ترتیبات سیاسی و حقوقی محاکمه بین‌المللی سران این رژیم به اتهام جنایت علیه بشریت را فراهم کنند.
ما از دولت آلمان مصرانه می‌خواهیم که قتل‌عام سال 67 را به‌عنوان یک جنایت بزرگ علیه بشریت که باید مورد تحقیق بین‌المللی قرار بگیرد به‌رسمیت بشناسد.
دولت آلمان و اتحادیه اروپا باید رابطه با رژیم آخوندی را به توقف اعدامها در ایران مشروط سازند.

لوید هویزر شنارنبرگر، وزیر دادگستری پیشین آلمان:

آنچه که در سال 1988 (1367) رخ داد، نباید خیلی ساده تنها به‌عنوان یک پاورقی در تاریخ باقی بماند. در جاییکه نقض حقوق‌بشر در بدترین شکل خود اعمال می‌شود – از جمله بشکل تعقیب و قتلهای خودسرانه – این قتل‌عام باید مورد تحقیق و روشنگری قرار بگیرد از این‌رو این خواسته بسیار مهم است که سازمان ملل‌متحد باید به این [قتل‌عام] بپردازد.
من از خانم رجوی به‌خاطر تلاشهایش جهت تحقق عدالت و دموکراسی در ایران حمایت می‌کنم. بی‌عدالتیها باید مورد تحقیق قرار بگیرند، نقض حقوق‌بشر پایان یابد و مجازات اعدام، که امروزه در ابعادی وحشتناک اعمال می‌گردد، لغو گردد. و من خوشحالم که در این‌جا می‌توانم این پیام را به شما بگویم. شما تنها نیستید.

مارتین پاتسلت نماینده مجلس فدرال آلمان

اطمینان داشته باشید که ما دست بر نخواهیم داشت و با همکارانم در مجلس فدرال برای ثبت وقایع هولناکی که در وطن شما اتفاق افتاده و همین 30هزار اعدامی که صورت گرفته، تلاش خواهیم کرد. کانادا و کشورهای دیگر عزم کرده‌اند که این اقدام وحشیانه علیه بشریت را به همین عنوان نامگذاری کنند ما بی‌وقفه تلاش می‌کنیم تا به یک قطعنامه سازمان ملل درباره این قتل‌عام و اتفاقاتی که آنزمان افتاد دست بیابیم این جنایت بزرگ نباید به فراموشی سپرده شود.
نماینده مجلس فدرال آلمان درباره پیام رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت به گردهمایی برلین گفت: خانم رجوی نشانی از شهامت است. یک علامت شهامت برای شما و برای همه ما در آلمان نیز هست چرا که مردم آلمان می‌بینند که یک اسلام صلح‌جو نیز وجود دارد، اسلامی که در آن انسانها باهم می‌توانند زندگی کنند و دنیای جدیدی را بسازند. ما بسیار بدین نیازمندیم. حضور شما به ما نشان می‌دهد که انسانهایی هستند که این دنیای جدید را خواهند ساخت و به همین خاطر از شما خانم رجوی بسیار متشکرم.

لئوداوتسنبرگ نماینده پیشین مجلس فدرال آلمان

دوستان عزیز ایرانی،
خانمها و آقایان عزیز،
ما امروز پنجاه و یکمین سالگرد تأسیس مجاهدین خلق را گرامی می‌داریم، سازمانی که برای یک ایران آزاد و دموکراتیک مبارزه می‌کند. مسیری که طی شده یک مسیر طولانی بوده است و ما این مسیر را فراموش نخواهیم کرد. موضوع دوم:
وضعیت کنونی در ایران است در دوران به‌اصطلاح رئیس‌جمهور معتدل رژیم ایران هزاران انسان اعدام شده‌اند.
از این‌رو آلمان و سازمان ملل باید تنها زمانی تحریمها را کاملاً لغو کنند که حقوق‌بشر در ایران رعایت شود. و اولین گام هم این است که اعدامهای فزاینده در ایران متوقف شده و مجازات اعدام لغو گردد.
و اما موضوع سوم مربوط می‌شود به قتل‌عام وحشیانه سال 1988 (1367) که علیه 30هزار تن از مخالفان رژیم صورت گرفت.
جهان آزاد و به‌ویژه دولت آلمان و اتحادیه اروپا فراخوانده می‌شوند تا قتل‌عام سال 1988 را موضوع یک تحقیق بین‌المللی قرار دهند، به‌خصوص که افرادی که در آن زمان بنا‌ به دستور خمینی این جنایت را مرتکب شدند هنوز در مواضع مسئول دولتی و یا در جایگاه رهبر مذهبی قرار دارند. با این عاملان باید همان‌طور برخورد شود که با سایر جنایتکاران جنگی برخورد می‌شد. آنها باید به دادگاه کشانده شوند و برای آنچه که مرتکب شده‌اند مورد حسابرسی قرار بگیرند. از این‌رو من از دولت آلمان می‌خواهم تا از طریق اتحادیه اروپا تلاش کند تا مسئولان این قتل‌عام در مقابل دیوان عالی قضایی بین‌المللی قرار بگیرند.
شما می‌توانید مطمئن باشید که ما شما را در مبارزه‌تان برای رسیدن به یک ایران آزاد و دموکراتیک همراهی می‌کنیم.

کریستیان سیمرمن مسئول دفتر حقوق‌بشر برلین

کریستیان سیمرمن مسئول دفتر حقوق‌بشر برلین طی سخنانی ضمن آرزوی فرا رسیدن آزادی در ایران و سوریه و با گرامیداشت خاطره شهیدانی که برای تحقق آزادی در ایران جان خود را فدا کردند، بر ضرورت به‌رسمیت شناختن شورای ملی مقاومت به‌عنوان نماینده مردم ایران توسط دولت تأکید کرد. وی افزود:
ما نیاز به یک ارگان حقیقت‌یاب داریم که در مورد جنایاتی که در ایران صورت می‌گیرد تحقیق کند.
پرونده قتل‌عام 1988 باید به دیوان عالی جزایی بین‌المللی در لاهه ارجاع داده شود.
دولت آلمان به‌عنوان یک کشور عضو دیوان عالی جزایی بین‌المللی می‌تواند مدارکی را ارائه دهد تا این جنایت علیه بشریت مورد رسیدگی قرار بگیرد. و از این طریق احکام جلب برای سران این حکومت وحشی صادر شود
هر یک از شما تاریخی از شکنجه شدن و یا زندان رفتن در بین خانواده‌تان دارید. این غیرقابل تحمل است که به شما کمک نشود. بدین خاطر من این‌جا ایستاده‌ام. من در سمت شما هستم و ما به رزم مان ادامه می‌دهیم تا زمانی که به تهران برسیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر