جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۵ مهر ۹, جمعه

وزیر اقتصاد آلمان: در سفرم به ایران احساس خشم مردم آلمان از جبهه متحد حکومت اسد را منتقل خواهم کرد

لينك به منبع:
زیگمار گابریل

زیگمار گابریل


مجله اشپیگل چاپ آلمان از سفر قریب‌الوقوع زیگمار گابریل، وزیر اقتصاد آلمان به تهران خبر داد و نوشت: وی در این سفر نگرانی‌های برلین درباره نقش رژیم ایران در جنگ سوریه و کارنامه حقوق‌بشر در رژیم ایران را به اطلاع مقامهای این رژیم خواهد رساند.

وی وعده داد در این سفر که روز یکشنبه 11مهر انجام می‌شود در دیدار با مقامهای رژیم ایران به شرایط دهشتناک سوریه اشاره کند.

وزیر اقتصاد آلمان گفت: «همان کاری را که در سفر اخیرم به روسیه انجام دادم در ایران نیز ادامه می‌دهم، یعنی احساس خشم و ناراحتی مردم آلمان از جبهه‌های متحد حکومت بشار اسد در سوریه را که موجب چنین شرایط دهشتناکی در این کشور شده‌اند، به آنها انتقال خواهم داد.»

وی افزود: «ما نمی‌توانیم با کشورهایی که درگیر چنین جنگ وحشیانه‌یی هستند رابطه‌یی عادی و نرمال داشته باشیم.»

خبرگزاری رویتر نیز با مخابره این خبر افزود: «صنایع آلمانی علاقه دارند تا روابط دیرینه تجاری خود با رژیم ایران را از سر بگیرند، اما به‌خاطر برخی شبهات و پاره‌یی از تحریم‌ها که هم‌چنان پس از توافق هسته‌یی پابرجاست همه چیز خیلی کند پیش می‌رود.

زیگمار گابریل همچنین بر لزوم صحبت با رژیم ایران درباره حقوق‌بشر، نظارت تسلیحاتی و دیگر مسائل مورد اختلاف تهران و برلین تأکید کرده است.»

خاطرنشان می‌شود زیگمار گابریل 13اردیبهشت نیز با یک هیأت 300نفره قصد سفر به ایران تحت حاکمیت آخوندها را داشت که آن را لغو کرد.

رسانه‌های خبری علت لغو این سفر را اختلافات آلمان با رژیم آخوندی بر سر وضعیت حقوق‌بشر در ایران و مسائل منطقه عنوان کرده‌اند.

پیش از لغو سفر معاون صدراعظم آلمان به ایران، وی طی سخنانی بر ضرورت گفتگوهای صریح با رژیم آخوندی درباره موضوعاتی هم‌چون وضعیت حقوق‌بشر تأکید کرده و گفته بود:
“موسسات اقتصادی آلمان موظف هستند در سرمایه‌گذاری خود در ایران، موضوع حقوق‌بشر در کشور را نیز مورد توجه قرار دهند. معاون صدراعظم آلمان گفت، 'وضعیت حقوق‌بشر در ایران بسیار پر مسأله ' است».
پیش از این احزاب اپوزیسیون و نهادهای مدافع حقوق‌بشر دولت آلمان را به‌خاطر مراودات با رژیم آخوندی مورد انتقاد قرار داده بودند. آنان بر وخامت وضعیت حقوق‌بشر در حاکمیت آخوندها تأکید کرده و خواستار لغو توقف این مراودات با دیکتاتوری آخوندی شده بودند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر