جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۵ تیر ۱۵, سه‌شنبه

کنفرانس در پارلمان انگلستان: سخنرانیهای شماری از شخصیتهای شرکت کننده در کنفرانس

منبع به لينك:

کنفرانس در پارلمان انگلستان با حضور اعضای برجسته مجلس عوام و مجلس اعیان

کنفرانس در پارلمان انگلستان با حضور اعضای برجسته مجلس عوام و مجلس اعیان


کنفرانس در پارلمان انگلستان
با حضور اعضای برجسته مجلس عوام و مجلس اعیان
اعلام بیانیه نزدیک به ۴۰۰ تن از نمایندگان هر دو مجلس
پیـرامون ضرورت اتخاذ سیاست جدید در ارتباط با ایران
30ژوئن 2016

محکومیت نقض حقوق‌بشر توسط دیکتاتوری آخوندی
و فراخوان به توقف اعدامها در ایران
تضمین امنیت و حفاظت مجاهدان اشرفی در لیبرتی
اخراج پاسداران رژیم ایران از سوریه
و مقابله با دخالتهای این رژیم در سایرکشورهای منطقه

در کنفرانس پارلمان انگلستان برای اعلام بیانیه نزدیک به ۴۰۰ تن از نمایندگان هردو مجلس پیرامون اتخاد یک سیاست جدید در قبال رژیم ایران که روز 30ژوئن برگزار شد، نمایندگان پارلمان از همه احزاب عمده این کشور، نگرانی خود را از نقض گسترده حقوق‌بشر به‌ویژه افزایش فزاینده تعداد اعدامها ابراز داشتند و بر ضرورت حمایت از مقاومت ایران و مجاهدان اشرفی تأکید کردند.

متیو آفورد در سخنرانی خود به جلسه استماع اخیر پارلمان انگلستان درباره وضعیت حقوق‌بشر در ایران اشاره کرد، و گفت:
همان‌طور که به وزیر گفتم، دولت انگلستان نمی‌تواند و نباید نقض حقوق‌بشر را از توافق اتمی جدا سازد. بیش از ۲۵۰۰ نفر تحت حاکمیت روحانی اعدام شده‌اند. این به هیچ‌وجه میانه‌روی نیست. چرا که ما شاهد یک افزایش عظیم نه در تعداد اعدامها بلکه در مجازاتهای وحشیانه مانند در آوردن چشم و شلاق‌زدن هستیم.
حمایت بسیاری از طرف نمایندگان پارلمان از تمامی طرف‌های این مجلس در هر دو بخش مجلس، در مجلس اعیان و در مجلس نمایندگان (از برنامه مریم رجوی ) وجود دارد. ما می‌توانیم به دولت انگلستان فشار بیاوریم و یک روز تغییر به ایران خواهد آمد.
ما به نبرد خود ادامه خواهیم داد زیرا یک روز پیروز خواهیم شد، ما پیروز خواهیم شد، و ایران یک کشور خوبی است؛ هیچ شکی در این‌باره وجود ندارد. شما به ما سلاحی می‌دهید و ما به پیش می‌رویم و به نبرد ادامه می‌دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که یک روز ایران آزاد خواهد شد.

لرد تونی کلارک عضو مجلس اعیان و رئیس پیشین حزب کارگر انگلستان در سخنرانی خود، گفت:
اینجا در انگلستان ما باید از دولت خود مصرانه بخواهیم که یک سیاست قاطع در مورد ایران اتخاذ کند. من بر این باورم که برنامه ۱۰ ماده‌یی مریم رجوی بهترین راه برای تحقق دموکراسی در ایران است.
امروز روزی است که ما می‌توانیم به‌طور جمعی در مجلس نمایندگان همبستگی خود را با مردم ایران ابراز کنیم و یک پیام به مریم رجوی و ساکنان لیبرتی بفرستیم که ما حمایت خود را از اهداف آنها مجدداً اعلام می‌کنیم؛ و ما (با) کلمات رابین (کوربت) ادامه می‌دهیم که «ایران آزاد خواهد شد» .

استیو مک‌کیب سخنران دیگر این کنفرانس در سخنرانی خود گفت:
در ایران، حقوق‌بشر وجود ندارد و این یکی از چیزهایی است که ما باید رژیم ایران را با آن قضاوت کنیم. این یکی از چیزهایی است که مذاکره‌کنندگان ما و سیاستمداران ما بایستی همواره آنها را تکرار کنند.
بی‌توجهی کامل آنها به حقوق‌بشر به ما می‌گوید که این یک حکومت وحشی است. هیچ احترامی برای حقوق‌بشر وجود ندارد، هیچ احترامی برای عدالت و حکومت قانون وجود ندارد. این حکومتی است که به‌دنبال مشروع‌کردن زن‌ستیزی با استفاده از مؤسسات مذهبی و حکومتی است تا نفرت از زنان را دائمی کند و زنان را از هر فرصتی برای رشد در جامعه محروم سازد.
ریحانه جباری زن ۲۶ ساله‌یی که اعدام شد، اتهامش تلاش برای پس‌زدن یک افسر اطلاعاتی بود که سعی کرد به او تعرض کند.
این یک مفهوم مضحک از عدالت است و این چیزی است که مردم مجبورند امروز در ایران با آن زندگی کنند.
من کاملاً طرفدار صحبت با مردم و دیپلوماسی هستم اما به این نتیجه رسیده‌ام که گفتگو با حکومتی که هیچ قصدی برای پیوستن به جهان متمدن ندارد. یک اتلاف وقت و یک خیانت است؛ زیرا هر گامی که ما به‌سمت مشروع‌کردن این رژیم برداریم، مجازات بیشتر برای قربانیان این رژیم است. بنابراین، من به‌سادگی می‌گویم که قضاوت در مورد این رژیم بایستی بر اساس سابقه حقوق‌بشر آن باشد.

استیو مک‌کیب همچنین گفت:
همان‌طور که برنامه خانم رجوی می‌گوید: ضروری است که شما جدایی دین از دولت و یک سیستم قضایی داشته باشید. ضروری است که شما یک سیستم قضایی مستقل داشته باشید. ضروری است که شما احترام به حقوق‌بشر داشته باشید و شما به برابری قانون نیاز دارید و هیچ‌کدام از اینها را به‌دست نخواهید آورد مگر آن‌که یک انتخابات آزاد داشته باشید و مردم در واقع بتوانند بایستند و آنچه را که به آن اعتقاد دارند نمایندگی کنند.
بنابراین، به نظر من می‌رسد که اکنون این قضاوت در مورد رژیم ایران است این یک رژیم فاسد، مستبد و وحشی است که به حقوق‌بشر احترام نمی‌گذارد، به حکومت قانون احترام نمی‌گذارد و تنها کاری که ما می‌توانیم انجام دهیم، دو چندان کردن تلاش‌هایمان برای خلاص‌شدن از دست آن و به‌دست‌آوردن یک دولت دموکراتیک منتخب و آزاد در ایران است.

در کنفرانس پارلمانی در لندن، راجر گیل درباره جلسه استماع اخیر در پارلمان انگلستان درباره وضعیت حقوق‌بشر در ایران، گفت: با هر نماینده‌یی که صحبت کردیم، همگی حرفشان ضرورت پایان دادن به اعدامها و تحقق دموکراسی واقعی در ایران بود.
وی در ادامه سخنانش حمایت خود از مقاومت ایران و رئیس‌جمهور برگزیده آن را مورد تأکید قرار داد.

عضو دیگر پارلمان انگلستان مارک ویلیامز در سخنان خود گفت: یک هیأت بزرگتر از سال‌های گذشته (امسال در گردهمایی مقاومت در پاریس) حضور خواهد یافت که متشکل از همه احزاب سیاسی در پارلمان (انگلستان) است... . من مایلم راجع به بند 7 برنامه 10 ماده‌یی خانم رجوی صحبت کنم. این بند به احترام به منشور بین‌المللی حقوق‌بشر اشاره دارد. به‌نظر من حقوق‌بشر باید معیاری باشد که روابط این کشور را با کشورهای دیگر تعیین می‌کند. مسائل اتمی (رژیم) ایران نباید باعث شود که مسأله حقوق‌بشر به فراموشی سپرده شود.

مارک ویلیامز در ادامه سخنانش گفت:
ما باید برای تحقق آزادی و حقوق شهروندان اصرار بورزیم؛ . من از جانب حزب خودم و لرد کاتر در مجلس اعیان به جنبش شما درود می‌فرستیم. ما به مردم ایران و ساکنان کمپ لیبرتی می‌گویم، ما تا وقتی که بتوانیم به فعالیت‌های خودمان ادامه خواهیم داد. ما به‌دلیل احترام و اعتقاد به حقوق‌بشر به این فعالیت‌های خود ادامه خواهیم داد. متشکرم.

استرون استیونسون سخنران دیگر این کنفرانس پارلمانی بود. وی گفت: اجازه بدهید از دیوید جونز به‌ویژه برای ابتکار درخشانش در ایجاد این کمیته جدید تمام‌حزبی برای مقابله با وحشتی که نه تنها در ایران بلکه در سراسر خاورمیانه در حال وقوع است، تشکر کنم.
و همچنین اجازه بدهید از مسئولان کمیته تمام‌حزبی از جمله متیو آفورد، استیو مک‌کیب، مارک ویلیامز، لرد کاتر و لرد کلارک تشکر کنم و اجازه بدهید به کمیته پارلمانی بریتانیا برای آزادی ایران به‌خاطر کسب موفقیت دیدنی و جذابش در جلب حمایت بیش از 400 نماینده پارلمان و (مجلس) اعیان برای محکومیت سابقه (رژیم) ایران در نقض حقوق‌بشر تبریک بگویم.
استرون استیونسون ضمن محکوم‌کردن سیاست مماشات با حکومت آخوندی و استمرار دخالتهای تروریستی رژیم در منطقه بعد از توافق اتمی، گفت: رژیم ایران از بسیاری از شبه‌نظامیان فرقه‌گرا که در حال حاضر در عراق عمل می‌کنند حمایت و آنها را تأمین مالی و تسلیحاتی می‌کند.

شبه‌نظامیان وابسته به رژیم ایران زیر نظر قاسم سلیمانی فرمانده سپاه تروریستی قدس غیرنظامیان بی‌گناه را سلاخی می‌کنند، خانه‌ها و مساجد را به آتش می‌کشند و مردم را در فلوجه گردن می‌زنند. این سیاست خارجی (رژیم) ایران در عمل است.
استرون استیونسون افزود: حمایت (رژیم) ایران از رژیم خونخوار بشار اسد، جنگ داخلی در سوریه را به مدت 6سال طولانی کرده است. حمایت آنها از حزب‌الله در لبنان و شورشیان حوثی در یمن باعث درد و رنج بی‌حد و حصر و مرگ شده است. (رژیم) ایران نمی‌تواند بخشی از راه‌حل برای بحرانها در عراق، سوریه، یمن و لیبی باشد. (رژیم) ایران بخشی از مشکل است، (رژیم) ایران ترور صادر می‌کند، واقعیت حکومت دینی و فاشیستی آخوندها این است که در دوره رئیس‌جمهور به‌اصطلاح مدره‌اش، یعنی ​​روحانی، بیش از 2500نفر اعدام شده‌اند. تا زمانی که آخوندها در قدرت باقی بمانند، امکان صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت.
غرب باید به جای دلجویی از آخوندها در تهران، وارد گفتگو با ائتلاف سیاسی شورای ملی مقاومت بشود.
استرون استیونسون همچنین گفت:
اجازه بدهید یک‌بار دیگر به دیوید جونز برای ابتکار عملش برای سازماندهی نشست امروز و بازسازی کمیته پارلمانی تمام‌حزبی تبریک بگویم.
می‌دانم که یکی از اولین اهداف آنها اطمینان از حفاظت از هر یک از پناهندگان شجاع سازمان مجاهدین خلق ایران است و این‌که اطمینان حاصل کنند که هر یک از آنها به سرعت به یک کشور امن برده می‌شود. حالا من خیلی مشتاقانه منتظر دیدن همه شما و یا هر تعدادی که می‌توانید در 9 ژوئیه به (پاریس) بیایید هستم. هر سال من را شگفت‌زده می‌کند که همان‌طور که شنیدیم بیش از 100هزار نفر از سراسر جهان به این برنامه می‌آیند؛ و هر کسی که تا به‌حال به من می‌گوید که شورای ملی مقاومت، مجاهدین خلق هیچ پشتیبانی در داخل ایران ندارند، به آنها یادآوری می‌کنم که شما نمی‌توانید در خیابانهای تهران در اطراف و یا هر نقطه در داخل آن کشور بروید و بگویید، من از سازمان مجاهدین خلق حمایت می‌کنم؛ چون دستگیر، شکنجه و یا اعدام خواهید شد. اما این واقعیت که 100هزار مهاجر سابق هر سال به پاریس می‌آیند، خانواده‌های گسترده و دوستان آنها در داخل تهران، دهها میلیون می‌شوند، آنها آینده آزادی و دموکراسی در آن کشور هستند و لطفاً در 9 ژوئیه بیایید و از مریم رجوی حمایت کنید، از شما سپاس‌گزارم.

لرد آلتون عضو برجسته مجلس اعیان انگلستان با اشاره به حمایت دیرینه خود و اعضای مجلسین انگلستان از مقاومت ایران، گفت: اگر ‌چه هنوز مبارزه ادامه دارد، ولی این مبارزه به موفقیت‌های بسیاری رسیده است. این جدیت بیانگر آن است که اگر آخوندهای حاکم فکر می‌کنند با گذر زمان، قدرت و مشروعیت این مبارزه کم می‌شود، سخت در اشتباه هستند.
برای من تعجب‌آور است که برخی دولتها و شرکتهای اروپایی در پی عادی‌سازی روابط اقتصادی با (رژیم) ایران، که نوجوانان را اعدام می‌کند و زنان را مورد اذیت و آزار قرار می‌دهد، هستند. به‌نظر من لغو مجازات اعدام که در برنامه 10 ماده‌یی خانم رجوی آمده است، اهمیت‌ دادن ویژه به جان انسانهاست. همان چیزی که طرف مقابل، اصلاً به آن اهمیتی نمی‌دهد.
اگر شما 30 ماده (اعلامیه جهانی حقوق‌بشر) را مطالعه کنید، متوجه خواهید شد که رژیم ایران ناقض تمامی آنهاست.
خواسته‌های برنامه شورای ملی مقاومت ایران را با برنامه‌های رژیم ایران کنار هم بگذارید و مقایسه کنید. همین‌طور آنها را در رابطه با اعلامیه جهانی حقوق‌بشر مقایسه کنید.
نکته دیگر برنامه 10 ماده‌یی خانم رجوی ممنوعیت سانسور و تفتیش عقاید است.
خانم رجوی از جدایی دین و دولت صحبت می‌کند. خانم رجوی به برابری زن و مرد در حیطه‌های مختلف اجتماعی اشاره می‌کند. این برای ایران بسیار امیدوارکننده است. ایران کشوری است با انسانهای با استعداد و تاریخ غنی و آنها خواهند توانست آینده ایران را ترسیم کنند؛ خانم رجوی می‌تواند آینده ایران را رهبری کند و سیستم قضایی مناسب ایجاد کند. بنا‌ به برنامه شورای ملی مقاومت ایران، سیاست خارجی دولت آینده ایران بر اساس همزیستی مسالمت‌آمیز و بر اساس احترام به منشور سازمان ملل است. برنامه‌یی که ایران را به‌عنوان یک شریک صلح در یکی از مناطق بسیار حساس جهان ما قرار می‌دهد.

لرد آلتون افزود:
و در پایان نکته شماره 10، ایران بدون اتمی و عاری از سلاحهای کشتار جمعی است. این خدمت بزرگی به جامعه جهانی خواهد بود. باید اضافه کنم که معامله با شیطان، سودآور نیست. بنا‌ به گفته وینستون چرچیل، دوستی با نهنگ نهایتاً ترا طعمه نهنگ خواهد کرد. این پیامی است که باید به‌گوش وزارت‌خارجه ما و به‌گوش دولت ما برسد. آنها باید بدانند که طی این 35سال، با چه حکومتی معامله کرده‌اند و باید بدانند که مقاومت ایران، سرانجام ایران را به جامعه جهانی باز خواهد گرداند.

سخنران بعدی این جلسه باب بلکمن در سخنرانی خود، گفت: «من از حمایت پارلمانترهای همه احزاب از این هدف باشکوه بسیار خوشحالم. چرا که پیشرفت‌های بزرگی حاصل شده است.
در گردهمایی مقاومت ایران در پاریس، ما شاهد دموکراتها و مردم از سراسر جهان هستیم. پیام ما به‌عنوان نمایندگان پارلمان انگستان این است که ما پشت سر شما به‌دنبال بازگشت عدالت، ثبات و حقوق‌بشر ایستاده‌ایم؛ و ما یک وضعیتی داریم که باید تأکید کنیم، به‌طور کلی رژیم تهران به‌طور مؤثر سرنگون شود.

در ادامه اجلاس پارلمانی لندن لرد کاتر در سخنان با اشاره به قدم مهمی که با تشکیل گروه پارلمانی جدید متشکل از همه احزاب در پارلمان انگلستان برای یک ایران دموکراتیک برداشته شده گفت: این اقدام به این معنی است که ما از این ببعد، بیشتر در صحنه حضور خواهیم داشت و با افزایش نفوذ خود، دولت را وادار خواهیم کرد تا به نگرانیهای ما بیشتر توجه کند.
لرد کاتر در ادامه سخنان خود افزود:
من مثل 3سال گذشته امسال نیز به پاریس خواهم رفت و تلاش خواهیم کرد به بقیه بگوییم که این برنامه از چه اهمیت ویژه‌یی برخوردار است. مردم از کشورهای مختلف به این برنامه می‌آیند و این عظمت را من کمتر تجربه کرده‌ام. من فکر نمی‌کنم برنامه‌ دیگری باشد که مردم از کشورهای مختلف برای حمایت از یک مقاومت و برنامه شرکت کنند. باعث افتخار من است که تحت ریاست دیوید جونز هستم و به استقبال گردهمایی عظیم پاریس می‌رویم.

پروفسور سارا چندلر معاون رئیس فدراسیون وکلای اروپایی و عضو انجمن وکلا در سخنان خود با ذکر مواردی از نقض گسترده حقوق‌بشر در ایران به‌ویژه اعدامهای فزاینده و اعدام نوجوانان، از تشکیل گروه پارلمانی از تمام احزاب در پارلمان انگلستان استقبال کرد و گفت: اکنون یک راه قوی و مؤثر برای متقاعد کردن دولتمان وجود دارد که در جهت منافع مردم ایران، حقوق‌بشر در ایران و حفظ عدالت و حاکمیت قانون دست به‌عمل بزند.
پروفسور سارا چندلر با برشمردن مواردی نقض گسترده حقوق‌بشر در ایران از گزارش سال 2015 سازمان عفو بین‌الملل، به حمایتهای کانون وکلا از مجاهدان اشرفی در لیبرتی پرداخت و گفت:
برای سال‌های طولانی کانون وکلا از ساکنان لیبرتی، حمایت کرده است. به‌عنوان پناهنده، حقوق آنها باید توسط سازمان ملل‌متحد حفظ شود.
دولت بریتانیا باید در فراخواندن به حفاظت ساکنان لیبرتی پیشتاز باشد.
پروفسور سارا چندلر با یادآوری بیانیه‌های 270 نماینده پارلمان اروپا و اکثریت پارلمان و سنای ایتالیا در محکومیت نقض حقوق‌بشر در ایران، خواستار تضمین حفاظت ساکنان لیبرتی شد.

حسین عابدینی عضو کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران در سخنان خود گفت: ما مفتخر و خوشحالیم که در مبارزه علیه بی‌رحم‌ترین دیکتاتوری خاورمیانه، از حمایتهای منتخبان مردم انگلستان برخورداریم.

مسعود ضابطی رئیس ‌کمیته وکلای ایرانی مقیم انگلستان گفت: با استمالت از رژیم حاکم بر ایران، کسی قادر نخواهد بود که رژیم ایران را به تغییر رفتارش، چه در زمینه حقوق‌بشر یا صدور تروریسم و بنیادگرایی وادار کند. این رژیم عامل مرگ دهها هزار تن از مردم ایران و کشورهای منطقه است.

وی با تأکید بر چشم‌انداز تغییر در ایران، بر اهمیت فعالیتهای بیش از پیش گروه پارلمانی متشکل از تمام احزاب در پارلمان انگلستان تأکید کرد.

آخرین سخنران این جلسه نغمه رجبی نماینده انجمن جوانان و زنان ایرانی مقیم انگلستان بود. وی گفت: جنبش مقاومت ایران که تحت هدایت یک زن برای تحقق آزادی در ایران مبارزه می‌کند، تنها پاسخ به رژیم وحشی و زن‌ستیز آخوندهاست. جهان باید حق مردم ایران برای مقاومت و سرنگونی رژیم آخوندی و استقرار آزادی و حاکمیت مردمی در میهنمان به‌رسمیت بشناسد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر