در حالیکه هموطنان مصیبت دیده در مناطق زلزله زده بعد از گذشت بیش از یک ماه از زلزله همچنان از اولیه ترین الزامات زندگی محروم هستند، رسانه های رژیم از افزایش خودکشیها در مناطق زلزله زده خبر می دهند.
یک رسانه حکومتی زیر عنوان: اقدام به خودکشی در مناطق آسیب‌دیده شروع شده است، به شرایط وخامت بار زلزله زدگان استان کرمانشاه اشاره می کند.
این رسانه رژیم می نویسد: نزدیک به ۴۰ روز از وقوع زلزله در شهرها و روستاهای استان کرمانشاه می‌گذرد. زلزله‌ای که نزدیک به ۷۰۰ کشته و هزاران زخمی برجای گذاشت، خانه‌های زیادی را ویران کرد و خانواده‌های زیادی را از هم پاشید.
عضو مجلس رژیم از اورامانات به وضعیت دشوار مردم اشاره می کند و می گوید:‌ «مشکلات در این مناطق حادتر از آن است که به راحتی درباره‌اش صحبت کنیم، بر اساس گزارش‌ها اقدام به خودکشی در این مناطق آغاز شده و تا به حال با ۱۵ تا ۱۶ مورد اقدام به خودکشی مواجه بوده‌ایم چون وضعیت مردم بسیار وخیم است.» همین دیروز هم یک خانم در جوانرود خودکشی کرد و جنازه او هنوز در پزشک قانونی است
یک کارگزار دیگر رژیم هم می گوید:‌ از زمان زلزله تا کنون در شهر سر پل ذهاب ۵ یا ۶ مورد اقدام به خودکشی داشته‌اند.
یک کارشناس رژیم می گوید:‌«متأسفانه حجم بلا آن‌قدر زیاد است که از حد تحمل بسیاری از مردم خارج شده. از در و دیوار شهر غم می‌بارد.
تنها نگاهی به رسانه های رژیم نشان می دهد که چرا برخی هموطنانمان پس از گذشت یکماه از زلزله کرمانشاه آنچنان از زندگی نا امید می شوند که دست به خودکشی می زنند.

یک رسانه دیگر حکومتی تحت عنوان اینجا کرمانشاه است می نویسد:زلزله زدگان نگران آینده هستند. چهره کلی شهر تفاوت چندانی با روزهای اولیه زلزله که ندارد. اغلب افراد همچنان در چادر هستند و نسبت کانکس به چادر در مقیاس کلی شهر، ناچیز است. شهر متاسفانه بسیار آلوده است. از طرفی هوای شهر به دلیل تخریب‌ها و جمع‌آوری نخاله‌ها و آواربرداری‌ها به شدت غبارآلود است، از طرف دیگر فاضلاب‌های چادرها و کانکس‌ها در کمپ‌های اسکان موقت، در معابر و محل تردد و عبور و مرور مردم جاری است.
فرماندار رژیم در سر پل ذهاب نیز می گوید:‌ بیشتر زلزله زده‌ها هنوز منتظر تحویل کانکس ها هستند. هم اکنون شهر سرپل ذهاب به ۲۰۰ چشمه توالت و ۱۰۰ حمام دیگر نیاز دارد اما تقاضای روستاها و سایر مناطق زلزله زده بیشتر از این است.

یک عضو مجلس آخوندی هم می گوید:‌ در سرپل ذهاب چندصد چادر حتی یک لوله آب نداشتند و برخی از خانواده‌ها می‌گفتند که برای تامین آب‌شان مجبورند تا یک کیلومتر پیاده‌روی کنند. در مجموع مشکلات در سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب زیاد است.